kumakk 09.09.07, 16:02 Czy sa warte swojej ceny? Chce kupic dla 15 miesiecznej coreczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytek1 Re: Manterol koce - kto uzywa? 09.09.07, 17:55 Napewno warto kocyk nasz jest ciepły i nawet po 5 latch uzytkowania wygląda dobrze. Nadal jak nowy ciepły i puszysty. Kupiłam 4 lata temu koleżane na prezet i powiedzala mi, ze to nalepsza rzecz jaką dostała. Nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Manterol koce - kto uzywa? 09.09.07, 17:55 Napewno warto kocyk nasz jest ciepły i nawet po 5 latch uzytkowania wygląda dobrze. Nadal jak nowy ciepły i puszysty. Kupiłam 4 lata temu koleżane na prezet i powiedzala mi, ze to nalepsza rzecz jaką dostała. Nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Manterol koce - kto uzywa? 09.09.07, 19:08 Po 100-kroć są warte swojej ceny. Mamy taki kocyk kupiony 4 lata temu u sprzedawcy na Allegro, wygląda cały czas jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Manterol koce - kto uzywa? 09.09.07, 19:09 Warto, po dwoch latach wygląda jak nowy. I cieplejszy od wełnianego, a nie uczula.A. Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Manterol koce - kto uzywa? 09.09.07, 19:26 Mamy od 9 lat, używa go 3 dziecko i jest super! Dla każdego był ulubionym puszystym kocykiem przytulanką. Wart swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś