wedlowka 25.10.07, 13:36 www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20071025.p.Komplet_dziecicy_z_polaru Może jakaś mamka była w lidlu i widziała te komplety.Na reklamie fajne a niestety mam daleko do sklepu i muszę się wcześniej zorientować czy warto jechać... Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilia74 Re: Komplet z lidla 25.10.07, 14:01 Byłam,widziałam i kupiłam Byliśmy już w nim na spacerze. Wahałam się między dwoma,reszta -wg mnie oczywiście - taka sobie. Ale to rzecz gustu, bo przy mnie kobitki kupowały, akurat te, które mi się nie specjalnie podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0802 Re: Komplet z lidla 25.10.07, 16:07 widziałam, nie kupiłam , bo rękawiczki mają jeden palec, te dla maleństw takie szyte. Więc na zdjęciu jest starsze dziecko i wydaje mi się ze rekawiczki są po pierwsze troche małe, czapka też, a po drugie taki słaby polar. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Komplet z lidla 25.10.07, 17:54 bylam i nie kupilam.przede wszystkim dlatego ze nie bylo juz z czego wybierac-lezaly 3 brudne! sztuki i to wlasnie nie te ktore mnie interesowaly.polar z tych cienszych-tzn taki na jesien a nie na zime.i rzeczywisce rekawiczki na mojego 2-latka dobre a czapka luznawa-no ale to zalezy co komu pasuje Odpowiedz Link Zgłoś