kropkacom 29.12.07, 10:13 I właściwie niewiele rzeczy mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapk Re: Jest nowy katalog NEXT w sieci. 29.12.07, 10:25 dokładnie ,mnie też nie zachwycił a generalnie lubię nexta i liczyłam na cos fajnego tej wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Jest nowy katalog NEXT w sieci. 29.12.07, 11:25 podoba mi sie! duzo bardzo kolorwych rzeczy i nasze kolory aqua, szmaragdowa zielen Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Jest nowy katalog NEXT w sieci. 29.12.07, 17:30 chłopięce (do 5-ciu lat) wzory i kolorystyka podobają mi się. mam nadzieję, że nie rozczaruję sięubrankami na żywo - jak niektórymi z zimowej kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Do katka761. 29.12.07, 17:45 A którymi sie rozczarowałaś? Bo mi na przykład bardziej w katologu niż w realu podobała bluzeczka ze świnką Peppa. Reszta odpukać fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Do katka761. 30.12.07, 00:07 kurtko-bluza polarowa i koszulki z napisami. ale też kilka ubranek było ładniejszych niż na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm Re: Jest nowy katalog NEXT w sieci. 29.12.07, 17:50 Nawet mi sie podobaja. Tylko inaczej prezetuja sie te ubranka na zdjeciach katalogowych ,a inaczej (gorzej) w realu. Dlatego kupujac ubranka Next na allegro (nowe) wolalabym aby byly rowniez zamieszczone w aukcji zdjecia realne a nie tylko katalogowe. Ale bardzo rzadko sie to zdarza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jest nowy katalog NEXT w sieci. 29.12.07, 17:58 > zamieszczone w aukcji zdjecia realne a nie tylko katalogowe. Ale > bardzo rzadko sie to zdarza!!!! Pewnie właśnie dlatego że w realu potrafią wyglądać mniej atrakcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kash0303 A ja polecam Pumpkin Patch 31.12.07, 15:30 zar.hm napisała: Tylko inaczej prezetuja sie te ubranka na > zdjeciach katalogowych ,a inaczej (gorzej) w realu. Dlatego kupujac > ubranka Next na allegro (nowe) wolalabym aby byly rowniez > zamieszczone w aukcji zdjecia realne a nie tylko katalogowe. Ale > bardzo rzadko sie to zdarza!!!! No wlasnie, zdjecie zdjeciem, ale liczy sie jeszcze material. Wczoraj zrobilam sobie wypad na 'sale' i m.in. zajrzalam do NEXTa i naprawde nie moge zrozumiec zachwycenia ta marka. Ubranka takie sobie, za to obok byl PUMPKIN PATCH, no i te marke naprawde polecam. Bawelna super milutka (z tych grubszych w dotyku) + przesliczne wykonczenie. Jesli macie mozliwosc zamowienia z ich katalogu to z czystym sercem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: A ja polecam Pumpkin Patch 31.12.07, 16:42 Tak tak, ja znam Pumkin Patch, tylko ich ubranka są jeszcze droższe od Nexta niestety. Szkoda, ze nie mieszkam w Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: Jest nowy katalog NEXT w sieci. 29.12.07, 21:12 Ja jakos też nie jestem zachwycona, chyba mój zachwyt nad marką Next już zupełnie osłabł Pewnie przez te ilosci ubranek na Allegro i masowe ubieranie dzieci w Next. Na razie więc zamówiłam w Gap i czekam na przesyłkę, tym bardziej że dolar tani, to mi się to opłaca. Pewnie coś w Next zamówię z przyzwyczajenia, ale czas poszukać innej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
iviban Re: Jest nowy katalog NEXT w sieci. 29.12.07, 21:31 A co z wyprzedażą starej kolekcji? Juz ruszyła? Odpowiedz Link Zgłoś
iviban Re: Jest nowy katalog NEXT w sieci. 29.12.07, 21:34 Widzę ,że jest na stronie nexta, czy ktoś planuje zamawiać coś z wyptrzedaży? Może bym się dorzuciła... Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Jest nowy katalog NEXT w sieci. 30.12.07, 10:06 Ruszyła??? Już nie ma co kupić, wszystko przebrane! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: iwonabw 29.12.07, 23:28 Mnie zachwyca wiele rzeczy z Gymboree, a The children's Place tez miewaja fajne ciuszki. Jak masz mozliwośc kupić, to polecam Ostatnio tez robiłam zakupy w Gaop (za posrednictwem osoby mieszkającej w USA), ale nast. razem chyba ja poproszę o gymboree :- ) Na wyprzedażach maja bardzo atrakcyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Iwonabw 30.12.07, 00:11 a zamawiałaś sama czy przez kogoś? jak wypada rozmiarówka? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: Iwonabw 30.12.07, 11:03 Zamawiam przez kogoś, rozmiarówka nie wiem, jak wypada, bo zamawiam pierwszy raz, ale na wszelki wypadek zamówiłam z każdej rzeczy po 2 rozmiary 4 i 5 lat, bo nie byłam pewna tej rozmiarówki. Z Next teraz moja córka nosi 104. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Iwonabw 01.01.08, 20:38 A na Allegro nowe ciuszki NEXT z nowej kolekcji już są. I nawet są na nie chętni. Chyba sama zacznę podobny biznes ) Narzut duży i masa chętnych. Opłaca sie nawet działalność otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: Iwonabw 02.01.08, 14:08 Bo ludzie powariowali Za zwykła bluzeczkę z jakimś kurczakiem z metką Next dać 120 zł. Hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
atenak123 Re: Iwonabw 07.03.08, 15:15 a jakie sa koszty przesyłki, bo ciuszki wydaja się rewelacyjnie tanie w porównaniu z allegro Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Iwonabw 07.03.08, 15:32 > a jakie sa koszty przesyłki, bo ciuszki wydaja się rewelacyjnie > tanie w porównaniu z allegro Jeżeli chcesz kupować bezpośrednio ze sklepu internetowego musisz mieć kartę płatniczą (kredytową) wystawioną przez jakiś bank w Anglii z adresem który masz też w tym kraju i na jaki będzie przesłane zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Jest nowy katalog NEXT w sieci. 07.03.08, 15:50 Ja polecam www.boden.co.uk Super jakosc i wzornictwo (jak zwykle, kwestia gustu, ale ja b. lubie), tylko ceny powalaja z nog. Ale jak kogos stac na next z allegro... Niestety Polski nie ma na ich liscie wysylkowej... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: Jest nowy katalog NEXT w sieci. 07.03.08, 17:11 Właśnie wczoraj wróciam z Londynu, miałam już okazję większość z tych rzeczy widzieć w sklepach. Muszę stwierdzić, że w rzeczywistości te ciuszki są o wiele ładniejsze! Wielu detali nie widać na stronach, jakież zdziwienie moje było kiedy zobaczyłam na żywo spodnie moro, które w katalogu na stronie wygladają na zwykłe a w rzeczywistości mają piękne pomarańczowe przeszycia, pomarańczowy pasek, do tego aplikacje z przodu i z tyłu na kieszonkach - a na stronie wyglądają jak zwykłe moro, bez jakichkolwiek emocji. Także naprawdę w rzeczywistości te ciuszki prezentują się o wiele korzystniej i także jest sporo rzeczy, których nie ma w katalogu (myślałam,że będą w uzupełnieniu kolekcji) a szkoda, bo są naprawdę śliczne i z pewnością byłoby sporo chętnych do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabeniaminka Re: Jest nowy katalog NEXT w sieci. 25.03.08, 18:17 Witam, Potrzebuję wysłać paczkę z Anglii do Polski, dokładnie z Manchesteru. Może ktoś z Was ma sprawdzoną firmę kurierska, która mógłby śmiało polecić. Proszę o info na pocztę Z góry dziękuję Aga Odpowiedz Link Zgłoś