anetazuzia 06.01.08, 17:20 bardzo prosze o opinie na temat wózków mutsy. Sama jestem zauroczona wyglądem, ale najważniejszy jest komfort. Bardzo prosze o opinie rodziców, którzy używali te wózki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: mutsy 06.01.08, 18:42 Anetazuzia, napisalam juz troche w innym Twoim watku. Zajrzyj moze na forum "Wozki dzieciece", tam jest wiele wypowiedzi, zarowno "za" jak i "przeciw" od doswiadczonych rodzicow-uzytkownikow mutsy. Link do forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś
feenkind Re: mutsy 06.01.08, 19:55 Ja takiego uzywam. Powiem tak, ze wozek nie jest wart az tak duzych pieniedzy.Za taka kase powinnien byc idealny a nie jest.Trzeszczy, grzezi, zle sie składa i drogie sa do niego akcesoria:/.Głupia folia przeciwdeszczowa powinna byc w komplecie za takie pieniadze a nie jest, trza wydac dodatkowe 200zł, tak samo z torba:/.Nie polecam tego wózka.Poszukaj czegos innego, bo bedziesz zawiedziona.Ja uzywam go od trzech miesiecy, wiec to swieże dane. Odpowiedz Link Zgłoś
ebielo Re: mutsy 06.01.08, 22:18 My mamy (3-kolowy) i jestemy zadowoleni: nic nam nie trzeszczy, dobrze sie jezdzi. Duzym plusem, moim zdaniem, jest to, ze gondola jest tak wysoko upozycjonowana: taki noworodek wiodzi na odleglöosc 20-30 cm i im blizej mamy tym lepiej. Moja jedyna obawa bylo to, ze gondola jest troche mniejsza niz w innych wozkach. Ale nasz Lennart ma obecnie 10 miesiecy a w gondole ciagle sie miesci. Co do uwag poprzedniczki, to u nas folia przeciwdeszczowa byla cenie calego wyposazenia. Do tego byl tez dodany adapter do fotelika samochodowego. Mysle, ze to kwestia gdzie wozek sie kupuje. I jedno co zauwazylam; wozki w Polsce sa drozsze niz w DE. My mamy taka lepsza wersje, ze skorzana porecza i najnowszy model. I wyobrazcie sobie, ze wersja standardowa i czterokolowa byla w Pl drozsza ( do tego wlasnie bez foli przeciwdeszcowej, poscieli do wozka i chyba bez adaptera) niz nasza zdobycz w DE. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
feenkind Re: mutsy 07.01.08, 10:08 Ja w cenie tez mialam skorzana raczke i adapter do fotelika, ale cala reszte musialam sobie dokupowac.Malo tego, jak ostatnio zareklamowalam wozek, jeszcze przed wozeniem dziecka gdziekolwiek, bo sie okazalo, ze koła sa scentrowane, to zamiast uznac reklamacje, chcieli odemnie kase wołac za koło z osobna, pewnie wina sklepu, ale to nie umniejsza faktu, ze wozek jest sredni jak za taka kase, zadna rewelacja, ładnie wyglada i na tym bazuja, narzucajac taka marze Odpowiedz Link Zgłoś
ebielo co do kola 07.01.08, 16:42 To u nas sie zdarzylo, ze nam dentka poszla. Zareklamowalismy i w przeciagu tygodnia dostalismy nie tylko dentke ale i cale kolo. I bez zadnych zadan cenowych. Ja mysle, ze to jednak specyfika sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
ninoczke Re: mutsy 07.01.08, 00:59 Dla mnie rewelacja. Mamy 4-ridera i jest świetny. Nic nie trzeszczy i składa się po naciśnięciu jednego guzika. Fenomenalnie zwrotny. Miałam tez okazję pojeździć urbanem. Świetny na wertepy, ale mniej zwrotny od ridera. Odpowiedz Link Zgłoś
jama27 Re: mutsy 07.01.08, 08:47 hej, pewnie wszystko zalezy od modelu, a poza tym kazdy ma swoja opinie, a ich sie naczytalam zanim swoj kupilam, zdania byly podzielone 50/50... ja mam MUTSY 4RIDER z kolami pompowanymi...dla mnie rewelacja!!!!! super zwrotny, fajnie jezdzi i w miescie i na polach, lakach i lasach,,,,stelaz ma lekko zdejmowane kola, wiec nawet do mniejszego bagaznika fajnie wchodzi,,,gondola niby mala,,,,a jednak ja mala woze jeszcze teraz bo zimno, a ma juz 8,5msc... ja jestem super zadowolona i polecam jak najbardziej! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anetkakra Re: mutsy 07.01.08, 10:08 Mam 4ro kołowca i jest rewelacyjny. Chodzimy codziennie na spacerek i to po takim nie zbyt równym terenie dlatego zalezalo mi na wózku ktory potrafi wszystko. Wady: ciezki niestety (lekkie sa takie do hipermarketów ale na spacerki fatalne), gondola troszke za mala, młody ma dopiero 4ry miesiące a my juz przenieslismy sie do spacerówki, jest duzym dzieckiem ale nie jakims olbrzymem. Ogólnie polecam wózeczek. Bardzo zwrotny szczegolnie w wersji spacerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
elicha Re: mutsy 07.01.08, 11:54 mamy 4-ridera, jestem bardzo zadowolona, osłonka od deszczu - ok 30 zł, wcale nie musi byc firmowa, torba-kupilam mutsy ale jestem zadowolona jest duza i mozna do niej zapakowac cala wyprawke jak sie czlowiek chce z dzieckiem wybrac do znajomych i bardzo wygodne jest to ze gondola jest dosyc wysoko nie trzeba robic skłonów zeby zobaczyc jak dzidzia sie ma, nic nie skrzypi sklada sie bardzo łatwo, ogolnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
yaponeczka Re: mutsy 07.01.08, 17:53 Jestem zadowolona, nawet bardzo Nic nie trzeszczy, nic nie skrzypi, nic się nie wyciera, nie płowieje, ani nie rwie Wózek jest bardzo zwrotny - skrętna oś rewelacja,koła super, lekko się prowadzi, z łatwością pokonuje wszystkie wertepy, polskie chodniki i zaspy sniegu Bardzo fajna gondola, może wydawać się mała ale ja zakładałam, że jak tylko córka zacznie siedzięć przejdę na spacerówkę. Mieści się w bagażniku małego samochodu, ładnie wygląda- żywe kolory jedyny mankament to płytki kosz na zakupy, co znowu nie jest dla mnie problemem, bo z wózkiem na duże zakupy nie chodzę Korzystam z Mutsy od sierpnia i jest w stanie idealnym jeżeli kupowałabym jeszcze raz znowu kupiłabym Mutsy Odpowiedz Link Zgłoś
hapkaj Re: mutsy 07.01.08, 17:35 Jesli nie mieszkasz na 3 pietrze bez windy to mozesz sobie zakupic, mutsy jest ciezki jak trzeba samej wnosic po schodach. Poza tym dobrze sie nim jezdzi. Osobiscie gdybym wybierala jeszcze raz to bym wziela quinny, duzo lzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ebielo Quiny vs. Mutsy 07.01.08, 19:39 Wlasnie te dwa wozki dotarly u nas do finalu na NASZ wozek. Wybralismy mutsy, bo byl stabilniejszy. Quiny jakos caly sie trzasl jak zrobilismy jazde probna. Ale optyka tez super. Odpowiedz Link Zgłoś
ogryzek_07 Re: mutsy 11.01.08, 22:46 nie jestem zadowolona z mutsy, mala gondola, stelaz (3-kolowy) telepiacy sie generalnie jestem zla na siebie,ze wydalam tyle kasy na taki badziew ! Odpowiedz Link Zgłoś
mon100 Re: mutsy 12.01.08, 23:23 Jestem bardzo zadowolona, zwrotny, pakuje się ładnie do bagażnika i nie jest najcięższy, choć też nie najlżejszy wśród wózków. Wady- /podobno wśród większości wózków jest to norma/ - dzieciak w kombinezonie na zimę jest wciśnięty w spacerówkę i nie ma luzu. Na wiosnę kupujemy lekką specerówkę a na ten wózek mamy już kupca. Podsumowując- bardzo dobry wózek, jasne że mógłby kosztować mniej, ale to już inna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś