joka772 08.01.08, 09:52 Dziewczyny poradźcie! Chcę kupić nową lodówkę, zastanawiałam się nad taką z no frost. Jakie macie lodówki, podzielcie się opiniami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasyceni Re: lodówka 08.01.08, 09:54 ja mam samsunga z opcja no frost i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
nasyceni Re: lodówka 08.01.08, 10:00 mam samsung 360 klasa A,kosztowal 2500 zl ale w media markt trafilam na dzien bez vat i zaplacilam 1800 zl Odpowiedz Link Zgłoś
g.a.b.i Re: lodówka 08.01.08, 10:23 Ja tez posiadam Samsunga w wersji no frost dokładnie tę: www.samsung.com/pl/products/refrigerator/refrigeratorcombi/rl41sbps1xeo.asp W Avansie dałam za nia 2000 (w innych sklepach ta sama od 2300 do 2400). Jak dla mnie rewelacja!!! Nabiał nie zasycha i nie zółknie po brzegach, wędlina po 5 dniach sie nie klei i nie śmierdzi tylko kurczy się i osbsycha. Odkąd kupiłam tę lodówke, ciesze sie, ze stara sie zepsuła Co do szklanych półek to niestety, brudzą sie i juz, nic na to nie poradzisz. W lodówce z połkami drucianymi masz to samo, tyle ze wszystko spada na sam dół Tez chciałam druciane półki nie tylko ze względu na brudzenie sie ale i rownomiernego chłodzenia. W lodowce no frost nie ma to znaczenia bo masz tam dziurki, ktore chłodza powietrzem, rownomiernie po całosci. zamrazalnik to samo - sa takie dmuchawy w kazdej szufladzie. Z tego co wybadalam w kilkunastu sklepach to tylko Whirpool i Mastercook maja w 1 wersji lodówek druciane półki, trudno je dostac i sa to lodówki 150cm. Jak dla mnie za mała... Ja jestem bardzo zadowolona z wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: lodówka 08.01.08, 10:12 ja nie wiem czy mam no frost, ale wiem na pewno że już nigdy w życiu nie kupię sobie lodówki ze szklanymi półkami! Wiecznie usyfione! Odpowiedz Link Zgłoś
nasyceni Re: lodówka 08.01.08, 10:26 z tymi szklanymi polkami to potwierdzam,ciagle je trzeba myc Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: lodówka 08.01.08, 13:09 A druciane polki nie sa wiecznie usyfione? Czy moze nie widac brudu? Przypomne anegdotke z jednego szkolenia agd, jakie mialam w pracy. Prowadzacy zapytal nas, gdzie mamy czysciej, w lodowce czy w ubikacji. - Nooo w lodowce - odparli wszyscy chorem. - A gdzie czesciej sprzatacie? Cisza... Pozdrawiam, novembre Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: lodówka 08.01.08, 13:25 druciane półki są czystsze, bo co ma zlecieć na dół to zlatuje i stamtąd można toto wytrzeć. A na szkle zostaje i się rozmazuje. I wtedy trzeba wszystko wyjmować, a nie tylko dolną półeczkę Druciane można też łatwiej wytrzeć - a szkło trzeba polerować, bo smugi... Ogólnie do niczego te szklane półki wg mnie i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.stefanowicz Re: lodówka 08.01.08, 12:24 ja mam tego samsunga z linku i jestem bardzo zadowolona dodam jeszcze, że warzywa bardzo długo utrzymują świeżość marzyłam o lodówce side by side też samsunga (taka bez bajerów na drzwiach)ale niestety te 30 cm zrobiłoby bardzo dużą rewolucję w urządzaniu kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: lodówka 08.01.08, 15:03 Ja ma Liebherr podobno najlepsza firma na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
agusmichal Re: lodówka 05.03.08, 21:37 Teraz to ja szukam lodówki i odszukałam w wyszukiwarce wasze posty - mam pytanie: czy to ta lodówka opisywana wyżej? Cena trochę inna dlatego nie jestem pewna. Jeśli mogę prosić o odpowiedź posiadaczki www.elektroda.com.pl/go/_info/?user_id=4895&partner_id=25252525&code=b965da1e366cf8a6a16fea97420cd885 Odpowiedz Link Zgłoś
agusmichal Re: lodówka 05.03.08, 21:40 A może polecicie jakąś inną dobrą lodówkę? Proszę o pomoc bo muszę kupić jeszcze w tym tygodniu a nie mam zielonego pojęcia jaką Cena mnie niestety ogranicza do mniej więcej 1600zł. Polećcie jakie wy sobie chwalicie proszę Odpowiedz Link Zgłoś