majkagra 06.02.08, 11:31 Pomóżcie, please Nie mam pojęcia co kupić ( w cenie ok. 100 zł). Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa19731 Re: prezent dla sedmiolatka:) 06.02.08, 12:04 mój siedmiolatek dostał na gwiazdkę tamagotchi i bardzo jest zadowolony z tego prezentu Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: prezent dla sedmiolatka:) 06.02.08, 12:20 no wlaśnie, nie wiem co jest w tej zabawce... moje dzieci dostaly swoje tamagotschi na urodziny i od tej pory czyli od wrzesnia bawią się tym dzień w dzień i jest to jak do tej pory jedyna rzecz, którą tak chętnie i często się bawią Odpowiedz Link Zgłoś
mw793 co to jest tamagotschi? 06.02.08, 13:01 Przepraszam za moze glupie pytanie ale co to do diabla jest tamagotschi? Pewnie sie osmieszylam tym pytaniem no ale coz taka ze mnie nie na topie kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: co to jest tamagotschi? 06.02.08, 13:07 to wygląda tak: allegro.pl/item303905694__nowe_tamagotchi_v4_super_hit_nowosc_07.html i jest dobry opis Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: co to jest tamagotschi? 06.02.08, 13:19 jezu jak ja nie lubie takich zabawek, ale niestety nie zawsze dzieci chcą sie bawić tym co my byśmy chcieli Ja własnie kupiłam swojemu synkowi kilka zabawek na urodzinki, ma 6 lat, ale jeszcze nie wiem czy sie sprawdzą poza tym co chciał dostać. A chciał dostać: samolot lego duplo, statek lego duplo i komisariat policji lego duplo. Wogóle teraz mają oboje faze na lego - kupuje bardziej duplo ze wzgledu na młodsza córkę, bo tak ona mu wszystko rozwala z tych mniejszych. Ale Kuba bardzo lubi z creatorów rózne stwory, np ma helikopter z kórego da sie też zrobić pająka i coś jeszcze, bajer ale to jest duzo drozsze niż to 100 zł. Poza tym bardzo lubi scrable junior, a teraz kupiłam w merlinie coś takiego: merlin.pl/frontend/browse/product/206,512238.html mam nadzieje ze mu sie spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: co to jest tamagotschi? 06.02.08, 13:47 a jak myslicie czy to jest fajne?? tzn stabilne i wogóle... www.allegro.pl/item306819541_hb_smoby_pilkarzyki_super_cup_wyprzedaz_w_wa.html Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: co to jest tamagotschi? 06.02.08, 13:56 widzialam je na żywo-nie są zbyt stabilne, mają naprawdę cienkie nóżki, my kupiliśmy synowi takie ogromne, drewniane (na pól pokoju) Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: co to jest tamagotschi? 06.02.08, 14:29 no pół pokoju to ja nie mam....;-( Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: co to jest tamagotschi? 06.02.08, 14:46 Dziękuję za podsunięcie pomysłówPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś