slomska78 19.02.08, 13:45 Córka ma 2,5 roku i zastanawiam się czy nie kupic wózka typu parasolka. Jak długo wam służył i jakiej marki najlepiej kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akinom.3 Re: wózek parasolka 19.02.08, 14:21 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Moze tu cos ciekawego znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
marla79 Re: wózek parasolka 19.02.08, 14:37 a to w jakim wózku do tej pory jezdziła córka?? nie wiem czy 2,5 letnie dziecko bedzie jeszcze chcialo w wozku jedzic, choc czasem sie moze przydac. mój syn ma 2 lata i juz odmaiwa siadania od wóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
marla79 Re: wózek parasolka 19.02.08, 14:40 moj syn ma taki. bardzo jestem zadowolona. esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=65&products_id=373 Odpowiedz Link Zgłoś
slomska78 Re: wózek parasolka 19.02.08, 14:56 Od urodzenia uzywaliśmy Peg Perego atlantico, jestęmy bardzo zadowoleni z tego wózka, natomiast teraz na spacerach bardziej aktywnie spędza się czas. Córka dużo biega a w pewnym nóżki bolą. Wolałabym chyba cos bardziej lekkiego, aby nas tak gabarytowo nie zobowiązywało Odpowiedz Link Zgłoś
goska251 Re: wózek parasolka 19.02.08, 15:03 Moja dwu latka ma ten www.wyprawki.pl/bunny-kolor-p-254.html Jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaro2 Re: wózek parasolka 19.02.08, 15:36 Ja używałam coneco, niedrogi i sprawdził się w wielu warunkach, ale syn ma teraz 3,5 i już od jakiegoś czasu nie korzysta z wózka.jak go brałam, to on nie chciał z niego korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: wózek parasolka 19.02.08, 20:43 Ja mam chicco,slozy mi od kiedy mlody skonczyl pol roku,teraz ma 19 miesiecy, parasolka nadal slozy...teraz bardziej do pchania i wozenia zakupow niz dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.konowrocka Re: wózek parasolka 20.02.08, 12:52 Ja miałam najpierw wypasiony Maxi Cosi Speedy SX, a potem, kiedy mi już uszami wyszło ładowanie go do bagażnika, składanie, te wielkie koła, kupiłam parasolkę, która nazywa się Euro Baby Mini (jest taki sklep Euro Baby, np. w Warszawie niedaleko Geanta na Jubilerskiej, to jakby "jego" marka), była najtańsza z możliwych, 89 zł, nie ma nic, ani daszka, ani torebki pod spodem, gołe siedzonko, i jest absolutnie genialna. To było najlepiej wydane 89 zł w ostatnim roku. Składa się jednym ruchem w dwie sekundy, jest leciutka, mieści się wszędzie, w razie czego bierzesz ją pod pachę nie zauważając specjalnie, że coś niesiesz. Ma małe kółka, ale wytrzymuje dziurawe drogi na mojej wsi bez problemu. Mam ją rok, intensywnie używana, nic się nie dzieje. Jedyna wada: nie rozkłada się do tyłu, co czasem by się przydało, kiedy dziecko utnie sobie drzemkę na spacerze. Więc taka "goła" parasolka plus opcja jej rozkładania do tyłu to byłby ideał. PS. W spacerówce maxi cosi speedy sx w ciągu roku zepsuły się oba hamulce, a składanie stało się tak trudne, że raz ze złości wrzuciłam ten wózek do stawu... Od chwili posiadania parasolki nie obdarzyłam go jednym życzliwym spojrzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia604 Re: wózek parasolka 20.02.08, 23:33 Moj synek praktycznie od 2-giego roku już nie korzystał z wózka. Czasem zabierałam wózek na dłuższe wyjazdy, np. do zoo lub na spacer do parku. Ostatni raz korzystałam z wózka przez wakacje, gdy synek miał 2l.8m. Odpowiedz Link Zgłoś