snog 23.02.08, 16:29 Mój synek skończył 2 miesiące. Staje się coraz bardziej aktywny. Czy to dobry moment aby zakupić mu matę edukacyjną? Jeśli tak to jaką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia913 Re: jaka mata edukacyjna? 23.02.08, 19:51 Ja jestem fanką mat tiny love. Polecam te z lusterkiem. A mata rewelacyjnie się sprawdza od momentu gdy dziecko wyciąga rączki do zabawek do momentu jak z niej raczkując ucieka. W wieku 0-12 miesięcy podstawowa i najbardziej sprawdzona zabawka Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: jaka mata edukacyjna? 23.02.08, 19:59 ja rowniez polecam tiny love. Mamy mate tropikalna wyspa i sprawdza sie swietnie mimo, ze corka ma juz 9 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
ikowalczyk77 Re: jaka mata edukacyjna? 23.02.08, 20:04 U nas wspaniale się sprawdziła mata-kocyk chicco.Zuzia uwielbiała na niej lezec i bawic sie.Naprawde polecam. Podaje linka, przeczytasz sobie i zobaczysz sama. Jakby co to mam ją do sprzedania.W razie pytan pisz na gg 792995 www.chicco.pl/index.php?p0=2&p1=9&p2=56&o=198 Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: jaka mata edukacyjna? 23.02.08, 22:14 to najlepszy czas na matemoj synek mial campola-ale taka z jaskrawymi kolorami.i nie kosztowala duzodokupilam jakies inne jeszcze zawieszki(takze z tiny love)i zmienialam mu-ale wyszlo to taniej niz mata TL.posluzyla mu do czasu raczkowania-a to bylo po skonczeniu 6 mies.potem juz na mate nawet nie spojrzal Odpowiedz Link Zgłoś