walczakowa3 05.03.08, 10:45 Chciałbym kupić fajne albumy na zdjęcia. Zależy mi na albumach Anne Geddes. Czy ktoś zna fajny sklep internetowy z albumami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szurkas Re: Album na zdjęcia dla córy 05.03.08, 12:47 prosze tu sa linki z albumami Anne Geddes www.twenga.pl/dir-Fotografia,Zdjecia,Album-fotograficzny-2736 www.totu.pl/se.php?sw=Album+Anne+Geddes Jesli chodzi o jakosc tych albumow to trudno jest mi cos powiedziec. Dla mnie najlepszy album do zdjec to szyty, kieszonki sa na papierowych kartkach,fajnie jak jest mozliwosc opisu Mam duzo zdjec i czesto sa ogladane i te szyte albumy uwazam sa najlepsze bo sie nie niszcza tzn. nie wypadaja strony tak szybko jak w tych klejonych Polecam te albumy drogie ale warte swojej ceny www.foto-kwiatek.pl/dzieci4.htm www.foto-kwiatek.pl/dzieci3.htm Odpowiedz Link Zgłoś
walczakowa3 Re: p.s 05.03.08, 14:29 zalemi mi tez żeby albumy były z kieszomkami a nie wklejne Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: p.s 05.03.08, 18:18 ja mam tylko kieszeniowe formatu 10*15 prosze tu sa ceny www.twenga.pl/search.php?q=album+Henzo tylko sprawdz czy ten co Ci odpowiada jest kieszeniowy sa rowniez tansze albumy szyte bardzo dobrej jakosci jak znajde link to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: p.s 05.03.08, 18:31 tutaj sa takie wesołe z serii Disney tylko nie wszystkie sa szyte ale to nie znaczy ze sa słabej jakosci www.allegro.pl/search.php?string=Disney&from_showcat=1&category=8850&country=1 tutaj Henzo www.allegro.pl/search.php?string=DISNEY+-+album+KUBUSIA+PUCHATKA+na+200+&country=1 Odpowiedz Link Zgłoś
walczakowa3 Re: dziękuje 05.03.08, 22:59 zamówiłam 3 kieszonkowe z kubusiem za rozsądne cene 35 zł za sztukę ze skleou fotokoszyk. dziękuje bardzo za pomoc pozdrawiam serdecznie Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Albumy firmy Canpol... 01.07.08, 16:49 dostepne w sieciach hipermarketow,ponoc najtaniej w REalu. Sa szyte z papierowymi stronami,kieszeniowe sa bardzo dobrej jakosci a jakie teraz ladne sa wzory www.canpol.poznan.pl/index.php/oferta/okladki/98 photos03.allegro.pl/photos/oryginal/389/84/99/389849946 Odpowiedz Link Zgłoś