starczynowska 28.03.08, 20:08 Ile płaciliście za szczepionkę Rotarix? Mi w aptece powiedzieli dzisiaj 394 zł. Może ktoś jest z okolic Bielska-Białej i powie mi gdzie moża taniej kupić tą szczepionkę. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata688 Re: szczepionka Rotarix 28.03.08, 20:48 poszukaj,bo ja placilam 305 zl.,ale niestety od B-B dzieli mnie jakies 100km pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meda20 Re: szczepionka Rotarix 28.03.08, 20:56 ja jestem z Wroclawia i płaciłam 339 zł. Różne są ceny, poszukaj może w twoim mieście jest jakaś apteka która sprzedaje szczepionki w cenach hurtowych w jakieś dni. U nas we Wrocławiu taka znalazłam. Można kupić dużo taniej szczepionki od wt. - czw. od 10.00-13.00. Jeżeli w tej aptece tak jest to pewnie jakieś inne też tak robią. Odpowiedz Link Zgłoś
starczynowska Re: szczepionka Rotarix 29.03.08, 11:00 Pamiętasz jak nazywa sie ta apteka? Często jeżdżę do Sosnowca, powiedz mi w jakiej miejscowości kupiłaś tą szczepionkę. A jeżeli nie w Polsce to może w Słowacji, słyszałam, że tam szczepionki są o połowę tańsze. Czy ktoś kupował tam szczepionkę? I jeszcze jedno, co z transportem, czy tą szczepionkę trzeba przechowywać w chłodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
agata688 Re: szczepionka Rotarix 29.03.08, 11:16 tak musi byc w chlodzie. ja ją dostalam z apteki w takiej reklamowce,ktora "trzymala" odpowiednia temperature. Odpowiedz Link Zgłoś
liberte23 Re: szczepionka Rotarix 29.03.08, 01:08 Hej, ja płaciłam zw Gdańsku za Rotarix 299 zł. Jak się dowiadywałam w różnych aptekach to przedział cenowy był od 300 zł aż do 408 - także trzeba po prostu sprawdzić w kilku przynamniej aptekach. A Rotateq faktycznie jest tańszy tylko że muszą być 3 dawki, więc wychodzi na to samo prawie, a Rotarix to tylko 2 dawki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marenika Re: szczepionka Rotarix 29.03.08, 13:14 ja szczepiłam moją córkę rotarixem we wtorek, szczepionkę kupowałam w przychodni i płaciłam 285zł. Zapytaj w poradni dzieci zdrowych czy ściągają szczepionki. Oni mogą mieć tańsze bo więcej zamawiają. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
starczynowska Re: szczepionka Rotarix 29.03.08, 19:44 Niestety mieszkam w małym miasteczku i mój pediatra powiedział, że do tej pory w tej przychodni nikt nie szczepił przeciwko rotawirusom. Będę musiała podzwonić po aptekach. Jeśli ktoś może mi podać nazwę apteki, która "nie zdziera" z pacjentów to będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
aagas Re: szczepionka Rotarix 29.03.08, 19:53 jest taka apteka " kwiaty polskie" tam sa po 309 zł ja tam kupilam oni maja tewz interneyowa moze jakos ci pzresla w opakowaniu co trzyma temperature tiu masz adres www.best-farm.pl/apteki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
starczynowska Re: szczepionka Rotarix 30.03.08, 18:21 Niestety w moim mieście nie ma tej apteki ani w okolicy. Próbowałam zamówić przez internet ale napisali mi, że nie sprzedają tą droga lekarstw na receptę. Więc pozostaje mi dzwonienie po aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś
starczynowska Re: szczepionka Rotarix 01.04.08, 10:25 Znalazłam aptekę, w której za Rotarix zapłaciłam 310 zł. Jest to apteka "Galen" znajdująca się w C.H. Tesko w Bielsku. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
magdziula_r Re: szczepionka Rotarix 02.04.08, 16:23 dzisiaj obdzwoniłam 11 aptek i najtaniej za ..............399 w Szczecinie, jakiś koszmarek Odpowiedz Link Zgłoś
bjps Re: szczepionka Rotarix 02.04.08, 21:39 ja zamowilam w poradni w ktorej zaszczepilam dziecko i zaplacilam 180 zl Odpowiedz Link Zgłoś