kalina01 17.05.08, 22:53 Ma sie rozkladac. Cena do ok. 400-500zl. Dziecko jest duze, wiec wazna aby bylo mu wygodnie. Z gory dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martynkakos Re: Spacerowka dla 2-latka 20.05.08, 14:37 Polecam wózeczek V3 Coneco. Wózeczek nie jest drogi a naprawdę solidnie wykonany. Poza tym dwulatek będzie miał wygodny spacer, gdyż jest dość wysoki dzięki czemu maluch nie dotyka nóżkami ziemi. Moja koleżanka ma też taki wózeczek w kolorze zielonym. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: Spacerowka dla 2-latka 21.05.08, 09:24 jesli chodzi o moje zdanie to uwazam ze 2 latek powinie miec wozek przewozowy typu parasolka a nie zwykla spacerowka. ja mam inglesine trip dla 10 miesieczniaka,narazie jako drugi wozek a od przyszlej wiosny na stale Odpowiedz Link Zgłoś
beti_1975 Re: Spacerowka dla 2-latka 21.05.08, 09:32 Mój synek w lipcu będzie miał 2 latka i mamy Inglesinę Trip. Jest super. Ale w instrukcji ma wyraźne ograniczenie do 15 kg. MAm tak, z tego co zauważyłam, sporo spacerówek typu parasolka. Piszesz, że "dziecko jest duże" - tzn? Odpowiedz Link Zgłoś