pade 27.05.08, 12:58 i czy warto? Fajna zabawka? Nie mam pojęcia co kupowac swojej córci, wszelkiego rodzaju lalki odpadają, barbie czy chou chou mogłyby nie istnieć Mała ma Tamagotchi, czy ten Pixel to to samo, czy ma ciekawsze funkcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuczynska78 Re: Gdzie najtaniej Pixel Chix we Wrocku? 27.05.08, 14:32 W tesco mają być w promocji. Moja córka tez to by chciała, mamy już Tamagotchi oraz elektroniczne zwierzątko Littlest Pet Shop. Gorąco polecam to drugie, moja córa bardzo często się nim bawi. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Gdzie najtaniej Pixel Chix we Wrocku? 27.05.08, 21:13 od kiedy ta promocja? mogłabyś dać linka do tego zwierzatka pet shop? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie najtaniej Pixel Chix we Wrocku? 27.05.08, 21:20 www.tesco.pl/promocje/gazetki/zabawki/szablon-nowy.php?hm=wroclaw-legnicka#strona Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Gdzie najtaniej Pixel Chix we Wrocku? 28.05.08, 08:04 oto zwierzatka: merlin.pl/Littlest-Pet-Shop-Nowe-Elektroniczne-Zwierzatka-Prosiaczek/browse/product/206,589081.html merlin.pl/Littlest-Pet-Shop-Elektroniczne-Zwierzatka-Kot/browse/product/206,587292.html merlin.pl/Littlest-Pet-Shop-Elektroniczne-zwierzatka-Nowy-swiat-Kurczaczek/browse/product/206,566006.html Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Gdzie najtaniej Pixel Chix we Wrocku? 28.05.08, 12:05 fajne te zwierzątka a ma ktoś i tamagotchi i pet shopa? czy te zabawki się czymś różnią? bo po prawie roku intensywnego uzytkowania tamagotchi poszło w kąt Odpowiedz Link Zgłoś
pade oj przepraszam:) 28.05.08, 12:07 doczytałam, ze forumka kuczyńska ma jedno i drugie)) napisz proszę czym się różnią? w czym pet shop jest atrakcyjniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: oj przepraszam:) 28.05.08, 12:24 Przede wszystkim Pet Shopem nie musisz bawić się non stop, wyłączasz i masz z głowy. Moja córka utożsamia się ze zwierzątkiem- ma chomiczka, w przypadku tamagotchi masz tylko jakiegoś ludzika. Zwierzaki mogą się odwiedzać, wychodzą do sklepu, na spacer. Jest kilka poziomów do pokonania. Do tego są takie zewnętrzne akcesoria-buteleczka do karmienia, jak petshop jest głodny oraz szczoteczka do czesania. Wkładasz do odpowiedniego otworu i dbasz o pupila. W tamagotchi denerwowało mnie to, ze córka szla do przedszkola i kazała mi sie tym diabelstwem zajmować Bo piszczał, ze jest głodny, a ona nie chciała żeby umarł. W Pet Shopie ten problem nie istnieje. Wizualnie jest też przyjemniejszy dla oka. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: oj przepraszam:) 28.05.08, 12:35 oj, skąd ja to znam!)) a jak nie daj boże coś umarło to jeszcze mi się zgarnęło od dzieci)) czyli z pet shopa córa byłaby zadowolona, a te akcesoria trzeba dokupić? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: oj przepraszam:) 28.05.08, 12:53 Nie trzeba dokupywać, są w zestawie, przyczepione do zabawki. Pet Shopa z czystym sumieniem polecam. Jak ktoś ma jeszcze , yo dziewczynki moga sie wspólnie bawić, po połaczeniu zwierzaki się odwiedzaja Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie najtaniej Pixel Chix we Wrocku? 27.05.08, 19:36 Mamy domek taki jak ten www.allegro.pl/item369017737__pixel_chix_modny_domek_eletronic zny_3_kolory.html. Młoda dostała go w "spadu" po córce naszych znajomych, która nie była nim zainteresowana. U nas ta zabawka jest idealna podczas długich podrózy, młoda może się wtedy godzinami nią bawić. Natomiast na co dzień nie bawi się nią wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Gdzie najtaniej Pixel Chix we Wrocku? 28.05.08, 10:28 Moja Julka dostała niebieski domek na siódme urodziny, od roku o nim wspominała. Dwa dni był szał a od tygodnia domek stoi prawie nieużywany, dla mnie ogólnie on jest nudny, ta dziewczyna robi ciagle to samo, teraz chce do niego samochód ale chyba nie kupię. Zdecydowanie cikeawsze są elektroniczne Littlest Petshop, mamy ich pięć i wszystkie są w użyciu od ponad roku. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Gdzie najtaniej Pixel Chix we Wrocku? 28.05.08, 20:20 Moja ma jeszcze długopis Littlest Pet Shop o taki: www.allegro.pl/item368334382_littlest_pet_shop_elektroniczny_dlugopis_3_rodzaj.html i tam niestety trzeba go karmić w odpowiednich godzinach bo inaczej nie można grać w gry, ja ciągle zapominam i też moja córka ma do mnie pretensje on ma tylko 6 gier, można go karmić i czesać ale ogólnie jest nudny. Wg mnie elektroniczne Pet Shopy fajniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś