askettering szybcy sa....... 08.06.08, 14:20 obejrzalam katalog i wybralam ubranka dla corci czekam na jesienna pumpkinpatch bo tez mam juz upatrzone ciuszki pozostaje jeszcze boden i next. ten drugi ostatnimi czasy nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: szybcy sa....... 08.06.08, 18:08 W Next za chwile będzie pewnie jeszcze uzupełnienie letniego katalogu. Już na Allegro można zobaczyć niektóre ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikunowa Re: szybcy sa....... 08.06.08, 22:13 Uzupełnienie next jeszcze? Myslalam ze to juz koniec "ich" kolekcji an ten sezon. Pokaz cos z allegro z uzupelnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: szybcy sa....... 08.06.08, 22:24 Nie wiem na pewno ale w zeszłej kolekcji też tak było że przy końcu katalogu doszło kilka ciuszków. Allegro mi nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: szybcy sa....... 08.06.08, 22:28 Mi nadal nie. Jak będzie to wrzucę jakieś linki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikunowa Re: szybcy sa....... 08.06.08, 22:31 ok, poczekam moze to Ci pomoze allegro.pl/search.php?string=next&country=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: szybcy sa....... 08.06.08, 22:39 allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7272189&p=3&p=4 allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7272189&p=4&p=5 To nie są moje aukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: szybcy sa....... 08.06.08, 22:43 Byłam niedawno w Irlandii i tych ubranek w sklepach nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: szybcy sa....... 09.06.08, 22:04 askettering napisała: > obejrzalam katalog i wybralam ubranka dla corci a mnie tym razem nic nie zachwyciło, a zawsze lubiłam tę firmę. Tylko buty mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
askettering do minkapinka 10.06.08, 09:24 cala kolekcja nie powala na kolana........ ja bardzo lubie niebieski ,szmaragodowy,ciemna zielen tez moze byc w rozsadych ilosciach,wiec takiego koloru ciuszki sobie upatrzylam w zwiazku z tym iz mala zmiesci mi w kolekcje dla najmlodszych dzieci pewnie tez cos wybiore... a ty wjakich kolorach gustujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: do minkapinka 10.06.08, 09:51 lubie kolory stonowane i nietypowe zestawienia kolorystyczne , dlatego lubie vertbaudeta. Podobaja mi się sliwki, fiolety w połączeniu z szarym, musztardowy, szmaragdowy i kolor, który nazywają ardoise - zszarzały niebieski. A na lato biały, biały, biały.... obejrzałam jeszcze raz kolekcje i bardziej mi sie podoba Jest duzo fajnych rzeczy z tych najtańszych, super spodnie na stronie 42 (takie za kolano z guziczkami) Odpowiedz Link Zgłoś
askettering Re: do minkapinka 10.06.08, 10:16 upatrzylam sobie komplet na 6str.(ten zielony),oraz ubranka na stronach 12 ,komplet na str15,te habrowe ubranka ze str18,19,turkusowe i szmaragdowe str 20(jesli dobrze nazywam kolory?) str24 musztardowy sweterek,ubranka ze str46 sweterki w serek i ta bluzeczka pod nimi.buty tez mi sie podobaja jesli mozesz powiedz mi jaki mam kupic numer dla dziewczynki noszacej butki ecco 23 a nexta 7 Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: do minkapinka 10.06.08, 09:57 Dodam, ze rajstopy mają w super kolorach i swietnej jakosci. Mam 2 pary rewelacyjnych ażurowych rajstop wyprodukowanych w Polsce )) Odpowiedz Link Zgłoś