kocetek 17.07.08, 09:21 Chcę kupić wózek spacerowy firmy GRACO. Bardzo proszę o namiary na jakieś sklepy w woj. śląskim, gdzie można kupić te wózki. Chociaż nazwy miejscowości. Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saskia15 Re: wózki spacerowe graco 17.07.08, 10:29 a tu pytałaś ? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=606 Odpowiedz Link Zgłoś
kocetek Re: wózki spacerowe graco 17.07.08, 10:41 Dzięki, tego forum nie zlokalizowałam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: wózki spacerowe graco 17.07.08, 12:32 eeee znajdź sobie jakaś inną firmę, Graco nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
kocetek Re: wózki spacerowe graco 17.07.08, 12:37 ale jaką ?? Szukam wózka z dużym koszem na zakupy, z ruchomą tacką dla dziecka i rączką dla rodzica typu "pałąk" - nie typu parasolki. Z tego, co znalazłam, to model GRACO SPREE ma to wszystko, ale nie mam gdzie go kupić. A przez neta nie chcę. allegro.pl/item396703366__spree_solo_graco_w_0_24h_torba.html Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: wózki spacerowe graco 17.07.08, 13:47 kocetek napisała: > ale jaką ?? Szukam wózka z dużym koszem na zakupy, z ruchomą tacką > dla dziecka i rączką dla rodzica typu "pałąk" - nie typu parasolki. > > Z tego, co znalazłam, to model GRACO SPREE ma to wszystko, ale nie > mam gdzie go kupić. A przez neta nie chcę. > > allegro.pl/item396703366__spree_solo_graco_w_0_24h_torba.html przejrzyj to forum wózkowe, opinie negatywne przeważają, dla mnie zakup Graco również okazał się niewypałem...i co z tego że masz duży kosz na zakupy jak odpadają np kółka od wózka. A pogoń za uciekającym kółkiem na ulicy do rzeczy przyjemnych nie należy Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: wózki spacerowe graco 17.07.08, 14:15 Chocny najlepsza ze spacerowek Peg Perego Atlantico spelnia te wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra8500 Re: wózki spacerowe graco 17.07.08, 20:07 Mamy dwa wozki jeden graco drugi chicco, i chicco okazal sie do bani, trzy rzeczy sie w nim popsuly od zakupu, natomiast graco jest świetny, bardzo wygodny kosz ( w wozku chicoo niestety nie wzieli pod uwage ze mama nie tylko chodzi na spacerki ale tez robi zakupy )duze kola i zima nie mialam zadnego problemu, fajna tacka na ktorej moja corka sobie czesto cos tam kladzie czy zabawke czy chrupki, naprawde goraco polecam, popatrz na allegro sa duzo tansze niz w sklepach, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kocetek Re: wózki spacerowe graco 17.07.08, 20:18 Coraz większy mętlik w głowie mam Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: wózki spacerowe graco 18.07.08, 09:38 Ja mam Graco Spree, ale niewiele narazzie mogę o nim powiedzieć, bo mam go dopiero 2 tygodnie. Ma duże koła, duży kosz na zakupy, który sygnalizuje, ze jest przeładowany, bo się składa. Nie wiem czy tak ma byc, ale mi to nie przeszkadza. Też mi zależało na wózku, który ma jeden pałąk do prowadzenia - wcześniej miałam Chicco Enjoy i te dwie rączki doprowadzały mnie do szału. Ani pogadać przez telefon na spacerze , ani poprowadzic dziecko za rączkę jednocześnie pchając wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_lilianna Re: wózki spacerowe graco 18.07.08, 13:02 ja mam ten : www.e-graco.pl/product_info.php?cPath=147&products_id=625 i jestem zadowolona, jedyne czego mi brakuje to pompowanych większych kół i osłonki przeciwdeszczowej.Jeździmy już nim ponad rok i nie mam większych zastrzeżeń.Ma fajną składaną tackę, kieszonki z tyłu budki na drobne rzeczy, super duży kosz na zakupy który używany jest non stop i wiele innych rzeczy.Gdybym miałam wybierać jeszcze raz zrobiłabym tak samo, no i ta cena nie jest powalająca. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wózki spacerowe graco 18.07.08, 15:02 A ja miałam kiedyś Graco i teraz nawet za darmo bym go nie chciała. Kupa plastiku, trzeszczał, skrzypiał, kółka się powykrzywiały, ściągał na lewo. Reklamowałam go, dostałam niby z nowymi kółkami, ale ściągał nadal, prowadzenie było mordęgom. Kosz niby duży, ale szybko popękał. Na koniec pękła rurka stelaża i wózek wylądował na śmietniku. To tyle w temacie Graco. Odpowiedz Link Zgłoś