aneczka22wawa 18.07.08, 19:16 Dziewczyny w czym odswiezacie biel ubrań i bielizny ,ktore po praniu straciły sniezna biel? ide zaraz do sklepu i chciałam kupic cos co odswierzy a nie zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka22wawa Re: wybielanie pilne 18.07.08, 19:27 A coś mocniejszego piore rzeczy w proszku wybielajacym z soda ale te wymagaja mocnej interwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: wybielanie pilne 18.07.08, 19:32 Zdaje się, że to się Agent nazywa. Takie cusik do mycia kibelków z Biedronki. Wlewam toto do wody w takiej ilości, aby się woda lekko "śliska" zrobiła i moczę około godziny. Później płuczę solidnie i normalnie piorę. To moje najnowsze odkrycie skuteczniejsze od innych tradycyjnych wybielaczy, choć również z chlorem. Jak do tej pory, nie trafiłam na nic lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: wybielanie pilne 18.07.08, 19:35 No i jeszcze jedno. Na plamy z rdzy, owoców, tłuszczu rewelacyjnie działa Fist kamień i rdza (też biedronkowy). Psikam na plamę, zostawiam na kilka minut, zapieram i na koniec normalnie piorę. Tym cudem można potraktować też kolorowe tkaniny. Odpowiedz Link Zgłoś