marysiak176 27.07.08, 21:29 dostaliśmy lalle, ale niestety instrukcji polskiej brak , chodzi mi również o to jak ją włączyć?dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka_hanka Re: czy ma ktoś instrukcję polską do baby born 28.07.08, 09:58 Nie wiem jaką Baby Born macie, my mamy taką z oczkami, które zamykają się po daniu "magicznego" smoczka. Ta lalka nic nie mówi, ale za to robi: "je kaszkę" z łyżeczki, pije wodę z butelki, załatwia się na nocnik i płacze jak ściśnie się jej rączkę, druga rączka po ściśnięciu piszczy. Zaletą jest fakt, iż jest do kąpieli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marysiak176 Re:do Anka - hanka 28.07.08, 10:30 witam, mamy taką samą, tyle, że podobnież, zeby ją uruchomoić trzeba coś "przekręcić" z tyłu lalki? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka_hanka Re:do Anka - hanka 28.07.08, 13:50 To z tyłu to jest zaworek, na razie jest nie zamknięty i może być zabezpieczony, generalnie powinien być załkowicie schowany. Gdy lalkę przpłukujesz, po zabawie z kaszką, lub po kąpieli to tym zaworkiem wylewasz wodę. Jeśli chcesz to mogę spróbowac poszukać wieczorek tej instrukcji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś