mewamac1 29.08.08, 00:11 Przejrzałam juz sporo wątków o prezentach dla 3- i 4- latek, ale ciagle jeszcze poszukuję prezentu - hitu. Moze macie jakieś pomysły? Z góry dziekuje za wszelkie podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodka1212 Re: prezent - urodziny 3-latki 29.08.08, 08:18 Moja prawie 3-latka dostala ostatnio kase sklepowa, z piszczacym czytnikiem, tasma do wykladania zakupow i pieniazkami i moge smialo powiedziec, ze to u nas hit Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: prezent - urodziny 3-latki 29.08.08, 08:29 a jaka to kasa???? ja już od jakiś 2lat chce kupić i żadna mi nie wpadła w ręce! moja trzy latka dostanie aparat fotograficzny FP. i kuchnię. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: prezent - urodziny 3-latki 29.08.08, 08:53 Moja trzylatka dostanie zestaw lego duplo domek dla lalek jako składkowy prezent calej rodziny, jak starczy to zastanawiam się nad laptopem Kubuś Puchatek. Nie wiem czy to będzie hit, oby, urodziny równo za miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś