pia_ 09.09.08, 08:49 www.intermax.pl/katalog/indexkatalog.php Niektóre rzeczy wyglądają naprawdę nieźle, tylko te ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pade Re: Nowy katalog jesień-zima Marquita 09.09.08, 09:22 dokładnie mają boskie kurtki i kombinezony dla chłopców, co roku kupuję kurtki dla syna z zeszłorocznej kolekcji bo cena z danego sezonu z lekka mnie przeraża... Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Nowy katalog jesień-zima Marquita 09.09.08, 11:26 a kiedy i gdzie kupujesz tę zeszłoroczną kolekcję? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Nowy katalog jesień-zima Marquita 09.09.08, 15:25 Nie wiem, czy mogę wkleić link, ale sama niedawno odkryłam sklep internetowy, gdzie można kupić ubranka Mariquity z aktualnych i wcześniejszych kolekcji ( oczywiście te z poprzednich lat są przebrane) www.mariquita.home.pl/index.php Trzy dni temu zamówiłam komplet czapka, szalik z kolekcji wcześniejszej, ale jeszcze nie dotarł, więc nie wiem, czy sklepik działa sprawnie. Jak dostanę paczkę to napiszę. Nawiasem mówiąc, niektóre ubranka z tegorocznej kolekcji bardzo mi się podobają, ale z Mariquitą trochę trzeba uważać: kurtki i kombinezony miałąm i były super, bluzy już nie tak bardzo: zmechaciły się. Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 a jaką mają rozmiarówke? 09.09.08, 17:47 wypatrzyłam na allegro kurtke na 158 al jak porównałam wymiary to jakas maława mi sie wydała, może akurat taki model był; potrzebuje dla starszej córy, w h&m kupujemy 152/158, w reporterze young tez góra na 158, macie podobne dziewczynki ) ?? jesli tak to prosze o podpowiedzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
71gosik Re: a jaką mają rozmiarówke? 09.09.08, 19:04 ja kupuję wieksze kurtki, bo inaczej są za waskie i za krotkie-najlepiej jednak przymierzyc w stacjonarnym sklepie (jesli sie da) Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: a jaką mają rozmiarówke? 09.09.08, 20:29 No właśnie z tą rozmiarówką u nich jest różnie Niektóre kolekcje są tak szyte, ze kurtki "wychodzą" mniejsze,a niektóre odwrotnie, np: w zeszłym roku kupowałam dla synka tę: www.allegro.pl/item422174943_ciepla_kurtka_mariquita_rozm_128_super_cena.html i pasował mu z zapasem rozmiar 104, (choć nosił ubranka w rozmiarze 110-116) Z kolei dwa lata temu odwrotnie, musiałam kupić rozmiar większy. Musisz prześledzić wymiary Odpowiedz Link Zgłoś
agappp Re: Nowy katalog jesień-zima Marquita 10.09.08, 15:50 większość ubranek z poprzednich kolekcji jest dostępna na Allegro. Np. kombinezony zimowe allegro.pl/search.php? string=mariquita+kombinezon&from_showcat=1&category=11764&country=1&o rder=p Ceny od 50 zl do 250. bluestarfish napisała: > a kiedy i gdzie kupujesz tę zeszłoroczną kolekcję? Odpowiedz Link Zgłoś
inus_123 Re: Nowy katalog jesień-zima Marquita 09.09.08, 23:08 No nie przesadzajcie, przed chwilą obejrzłam kolekcję i ceny są całkiem przyzwoite, niektóre rzeczy są w lepszej cenie niż np. u Wójcikowej czy w Domince. Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: Nowy katalog jesień-zima Marquita 10.09.08, 09:09 Ja też kupowałam płaszczyki dla córki w mariquicie z zeszłorocznych kolekcji. Moze i cena kolekcji bieżących nie jest powalająca ale zeszłorocznych za 50% brzmi znacznie lepiej. W każdym razie uważam ze kolorystykę i jakość mają rewelacyjną. Rozglądam sie za płaszczykiem dla córki i nie widzę nic ciekawszego poza mariquitą. W zeszłym roku mieli płaszczyki czekoladowe z różowym polarkiem w środku i różowym obszyciem. Płaszcyk rewelacyjny, miękki, wygodny, fajnie się pra, mało brudził. Mam nadzieję ze będzie dobry na ten rok, bo tegoroczna kolorystyka zwłaszcza róż jest piękny, ale mało praktyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 'Brown Sugar' 10.09.08, 13:41 Czy ktoś może widział 'na żywo' płaszczyki z kolekcji 'Brown Sugar' ? Podoba mi się ten brązowy, natomiast nie bardzo wiem gdzie go szukać w realu ? Gdyby ktoś znał adresy na śląsku, będę wdzięczna za info Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Nowy katalog jesień-zima Marquita 10.09.08, 15:29 Kurtka w Wójciku na mojego synka ( rozmiar 140z): 160 zł , kurtka w Mariquita: 190 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Nowy katalog jesień-zima Marquita 10.09.08, 15:31 To była odpowiedź na post inus 123, moim zdaniem ceny Mariquity z aktualnej kolekcji są bardzo wysokie, zwłaszcza w większej rozmiarówce, nawet Wójcika pobili. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Nowy katalog jesień-zima Marquita 10.09.08, 16:39 inus_123 napisała: > No nie przesadzajcie, przed chwilą obejrzłam kolekcję i ceny są > całkiem przyzwoite to mamy całkiem inne pojęcie przyzwoitości ) kurteczko/płaszczyk z kolekcji "Joyful" -kolor różowy rozmiar 134- cena 222 zł !!!a rozm 152 za 256 zł- dla mnie masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: Nowy katalog jesień-zima Marquita 10.09.08, 21:01 dzis zakupiłam córce płaszczyk H&M, kolor grafitowy, odpinany kaptur obszyty futerkiem, fajne detale, lekko taliowany, bardzo ładnie córa w nim wygląda cena 129 zł, rozmiarówka jest chyba od 104 do 164 Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Nowy katalog jesień-zima Marquita 10.09.08, 21:11 A były takze inne kolory? Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 do pia 11.09.08, 11:45 w tm fasonie nie, przynajmniej w krakowskim M1, moja córa nie chciała najpierw mierzyc że za ciemny ale naprawde fajnie wygląda, do tego mamy komplet czpka+szalik z zeszłorocznej kolekcji - bardzo kolorowy -podobny do drobinek wojcikowych; podobne płaszczyki stalowo-srebrne widziałam w REPORTER YOUNG, tez rozmiarówka chyba od 110, mozna pokukać na stronie Odpowiedz Link Zgłoś