Dodaj do ulubionych

Wózek MUTSY.

12.10.03, 23:14
Witam Mamy! Czy któraś z Was posiada wózek firmy MUTSY? proszę o opinie o tym
wózku.
Obserwuj wątek
    • m0n1ka Re: Wózek MUTSY. 26.10.03, 15:25
      Wprawdzie dopiero jestem na etapie rozeznawania rynku, ale w jednym sklepie w
      W-wie powiedziano mi ciekawą rzecz o wózku Mutsy, który ich klient kupił przed
      paroma miesiącami. Wózek w ciągu dwóch ostatnich miesięcy był cztery razy w
      naprawie z tego samego powodu (podwozie jest skrętne i ten element narażony
      jest na usterki), niestety serwis/importer nie uznaje tego za wystarczajacy
      powód, by zwrócić klientowi pieniądze.
      Sama początkowo byłam zachwycona Mutsy, ale coraz bardziej się zastanawiam, bo
      jeśli trafi się jakiś wadliwy/słabszy egzemplarz, to dziecko sobie nie
      pojeździ...
      • olaoliwia Re: Wózek MUTSY. 26.10.03, 18:47
        Witam! Skrętną ośkę należy w Mutsy odpowiednio konserwować i nie sądze aby były
        potem problemy. nasza trż na początku trochę się zacinała,ale to się wyrabia.
        Gorąco polecam Mutsy my mamy go od 5.5.m-ca.
    • empak Re: Wózek MUTSY. 26.10.03, 17:23
      czesc! wiem ze minelo sporo czasu od zapytania ale dopiero teraz natrafilam na
      tem mam 6 m-cz corcie i jezdz ona wlasnie mutsy ostatnio przesiadla sie na
      spacerowke! i ja i ona i szanowny tata jestesmy bardzo zadowoleni nie mielismy
      problemow z podwoziem wypadlo nam kolko do regulacji zaczepow na gondole
      (starszy model nie wiem czy w obecnych jest ten sam mech) wstawili bez
      problemu i dostalismy woz-ek zastepczy, generalnie ponownie kupilabym ten
      wozek! b wygodny w prowadzeniu, malej nie tzresie sie glowa na wertepach a
      jezdze po wielu(taka okolica), jesli nie odstrasza cena to polecam!!! nasi
      znajomi tez kupili 4 m-ce temu i sa zadowoleni bo to fajne wozki sa!!!!!
      powodzenia
      • olaoliwia Re: Wózek MUTSY. 26.10.03, 18:36
        Witam! Dziękuję za opinie. My również jeździmy Mutsy od 5.5 m-ca. Jasteśmy
        bardzo zadowoleni. U nas w okolicy mamy go jako jedyni i dlatego pytałam o
        opinie. właśnie założyliśmy spacerówkę bo gondolka zrobiła się trochę mała. nie
        wiem jak będzie zimą, ale i tak nie zamieniłabym Mutsy na żaden inny wózek
        Nawet cena nas nie odstraszyła. nawet dokupiliśmy wszystko co można było zdobyć
        na naszym rynku. Pozdrawiamy Ola I Oliwia
    • tekla03 Re: Wózek MUTSY. 26.10.03, 17:26
      Czesc!!
      Ze mna bylo tak: cala ciaze chorowalam na Quinny Freestyle 3-kolowy i bylam na
      100% zdecydowana go kupic! Tydzien temu z mezem pojechalismy ostatecznie
      dokonac zakupu, bo coreczka lada chwila bedzie juz z namismile)))
      Bez ogladania i zastanowiania chcialam zaplacic i miec wozeczek w domu. Nagle
      moj facet dojrzal Mutsy 3-kolowe i to byl koniec marzen o Quinny!!! Zaczelismy
      ogladac, jezdzic, ustawiac, przekladac... i faktycznie wozek super!!! Wszystko
      to co Freestyle nie mial, mial Mutsy- rozkladana prawie na plasko spacerowka,
      palak, ruchomy podnozek, do spacerowki ochraniacz na nozki, w spacerowce
      dzidzia moze byc przodem lub tylem do mamy. Wady to praktycznie brak koszyka na
      zakupy i dosc mala gondola!!
      Mamy od tygodnia sliczny czerwony Mutsy w domu, wyglada slicznie i wierze ze
      bedzie slicznie sie sprawowalsmile))))
      Kupilismy w sklepie w Krakowie gdzie maja wozki tej firmy od roku i nie bylo
      jeszcze reklamacji, wiec moze ta skretna os nie jest taka zla????

Pozdrawiam i zycze Ci trafnego wyboru!!!!!!!!
      • olaoliwia Re: Wózek MUTSY. 26.10.03, 18:44
        Witam! Gratuluję super wyboru! My od 5.5 m-ca jeździmy czerwonym Mutsy i nie
        zamieniłabym go na żaden inny. Koleżanki jeżdzą Quinny i trochę żałują że się
        pospieszyły. pisałam ten post dlatego, że u nas w okolicy jako jedyni mamy
        Mutsy a w sklepie bardzo go zachwalali, i mięli rację. Napisz jak będzie sie
        sprawował Wasz,może zimę przejeździcie w gondolce bo jest trochę mała i dzidzia
        szybko z niej wyrośnie, ale spacerówka jest super. Ja mam jeszcze dodatkowo
        nosidełko PLAY super wygodne zapinam na kółka i jedziemy np.na zakupy.
        Nosidełko do samochody mam na myśli. Pozdrawiam Ola i Oliwia
        • tekla03 Re: Wózek MUTSY. 26.10.03, 20:54
          Ola!!!
          Fajnie ze Twoja mala dama ma taka brykesmile)) Ciesze sie ze piszesz tak
          pozytywnie i mam nadzieje ze i ja za pare tygodni bede dumnym szoferem Mutsy!!!
          Tez mamy fotelik Play, ktory wyglada na solidny i wygodny dla dzidzi!!
          Napisz mi prosze jak konserwujecie stelarz, jakis specjalny preparat??
          Pozdrawiam Cie i mala Oliwie!!!

Kasia i Zosia (39tydz)
          • empak Re: Wózek MUTSY. 27.10.03, 12:27
            no to fajnie ze wam tez dobrze sie sprawuje bryka! moja Emi tez przesiadla sie
            na spacerowke dwa tyg temu i jest zachwycona a ja z nia bo latwiej chowac mi
            stelaz do auta. do konserwacji wystarczy wd40 i nie za mocno przykrecone
            srobki w stela~rzu. zazdraszcze wersji z przekladana spacerowka-mamy
            wczesniejsza wersje, ale i tak radzimy sobie. jestem pewna ze bedziesz
            zadowolona tak naprawde skretne kola to podstawa! nie jestem pewna ale mam
            wrazenie ze mutsy sa lzejsze od innych "skretnych", buzki dla malych panienek
            kasia&emilka
          • olaoliwia Re: Wózek MUTSY. 27.10.03, 21:48
            Cześć!Konserwujemy sprayem Balistol,a najlepszy jest płynny silikon ale jeszcze
            go nie mamy. Pozdrawiam i życzę szybkiego porodu i abyś go wspominała tak miło
            jek my. zawsze z łezką w oku! Ola i Oliwia Ps. jak bedziesz "po" to kliknij jak
            było. Pozdrawiam.
    • empak Re: Wózek MUTSY. 27.10.03, 12:43
      tez uwazam ze gondola troche mala i uzywam juz spacerowke-emi ma 5.3m-ca-
      jestem zadowolona i tata tez kupilibysmy go znowu-tym razem moglibysmy miec
      nowy model z przekladana spacerowka ktory pokazal sie gdy mielismy fure dla
      malej, dobrze ze spacerowka jest taka miekka i ma cieple okrycie na nozki
      pozdr kasia&emilka
    • gabi54 Re: Wózek MUTSY-plecak? 05.11.03, 12:33
      witam,
      Właśnie wczoraj kupiłam spacerówkę MUTSY, i jestem bardzo zadowolona.
      Godzinę temu wróciłam z moim szkrabem (8 m-cy) z pierwszego spaceru i myslę, że
      bardzo jej się podobało, bo przecież to nasze pociechom ma się najbardziej
      podobać smile.
      Mam tylko jedno pytanie. Widziałam na zdjęciach, że do spacerówki można
      dołączyć plecaczek. Czy którac z Was posiada taki? Czy jest pojemny? Ile
      kosztuje i gdzie można go kupić?

gabi i mała klaudia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka