minkapinka Re: gdzie kupujecie dzieciom buty? 29.10.08, 15:17 nie mam jednego miejsca ani jednej firmy, w której kupuje córce buty. Moj problem polega na tym,ze lubie buty dobre jakosciowo, tylko skórzane i bardzo proste, najlepiej jednokolorowe, bez kwiatków i innych ozdóbek i o takie buty trudno jest znależć, zwlaszcza w wiekszych rozmiarach. Kupuje buty ecco, primigi, petit shoes, clarks,Vertbaudet ale tez next, zara, gap (te ostatnie juz raczje nie do codziennego noszenia). Bartki kupiłam tylko raz, gdy córka była mała, pózniej zadne juz mi się nie podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: gdzie kupujecie dzieciom buty? 29.10.08, 20:01 choć nie przepadam za Bartkiem - własnie tam najczęściej, bo synek ma wysokie podbicie i cięzko mu cos wybrac Było tez kilka udanych modeli z elefantena, a ostatnio - suprfity. Ale na zimę chcialbym mu kupic bartki z sympatexem - takie mielismy w zeszlym roku i sprawdzily się w 200 procentach! Az sama bylam zdziwiona. Lekkie, ładne, cieple (ale bez grubasnego kozucha w środku), nieprzemakalne (choc synek testowal je w kazdej kałuży) idealne po prostu Tylko drogie, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek Re: 30.10.08, 13:16 Właściwie ograniczam się zakupowo do Geoxa, Elefantena, Cool Club lub Tchibo (sprawdzone już w zeszłym roku). Poza Tchibo wszystkie kupowane na sporych przecenach (jakoś tak mam, że po sklepach specjalnie nie biegam, ale co wchodzę do sklepu, to zawsze coś trafię fajnego przecenionego, więc np. skorzane przejściówki z w/w za 39 zł, lub zimówki z jakimś texem ze 159 na 38 zł). Wogóle Młody ma dużo butów (tak jak ja), zawsze nowe i patrzę, żeby były miękkie, elastyczne i żeby umiał sam ubrać - więc raczej z rzepami. Przez internet nie kupowałam, ale chyba tylko dlatego, że w Krakowie jest gdzie wybrać, chociaż nie widzę problemu, bo w sklepach czasem kupuję na wyrost, jeśli jest bardzo okazyjna cena. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: 31.10.08, 00:44 ja glownie tylko w sklepach internetowych. Niestey w Stanach ciezko uswiadczyc normalny but w zwyklym sklepie, z wyjatkiem sportowych jak adidas, reebok, ale w tym nie da sie caly czas chodzic. Kupuje chetnie primigi i umi, baby botle, skechers - to dla dzieci Ostatnio bylam w sklepie z butami o szumnej nazwie "famous shoes" obejrzalam buty i zapytalam sprzedawcy "a jakies buty w ktorych dziecko moze chodzic macie ?" , okazalo sie ze takich do chodzenia - nie maja , bo juz sie wkurzylam na ten wszechobecny plastik, kamienne podeszwy, wiec pozostaje mi tylko internet, zawsze mozna zwrocic jak cos nie tak, czesto jest opcja przesylki w 2 strony za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: 31.10.08, 08:00 paliwodaj napisała: > wszechobecny plastik, kamienne podeszwy ja tez nie rozumiem jak można robić buty dla dzieci z tworzyw sztucznych, buty z wkładką ze sztucznych materiałów kupuje tylko takie, które zakładam gdy idziemy w gości, żeby córka nie biegała w rajstopach. > wiec pozostaje mi tylko internet, zawsze mozna zwrocic jak cos nie tak, czesto > jest opcja przesylki w 2 strony za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: gdzie kupujecie dzieciom buty? 31.10.08, 15:48 zwykle w Bartku, w miasteczku w którym mieszkam jest albo totalny chiński szajs albo jednen sklep, który ma ostatnio tylko Bartka, na szczeście mają chyba niewielkie marże, bo te same modele są tańsze niż w Bartkowym outlecie na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
nana2005 Re: gdzie kupujecie dzieciom buty? 31.10.08, 20:44 Naturino na Jagiellońskiej w Warszawie, atrakcyjne ceny i super buty Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: gdzie kupujecie dzieciom buty? 31.10.08, 20:52 nana2005 napisała: > Naturino na Jagiellońskiej w Warszawie, atrakcyjne ceny i super buty ja tam juz kilkakrotnie próbowałam kupic buty i nie kupiłam, bo żadne mi się nie podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
samoniewita Re: gdzie kupujecie dzieciom buty? 01.11.08, 08:51 Kupujemy w Bartku w centrum Osowa w Gdańsku bo jest tam dużo bucików różnych firm.(ecco, superfity, bartek, geox) Wybieramy nie wegług firm ale te które leżą dobrze na nóżceKupujemy przeważnie geoxy, na lato mieliśmy superfity, także bartki. Na zimę jeszcze nie kupowaliśmy. Ale przez internet nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś