niiitka 07.10.08, 11:37 po wypraniu spódniczki odklejają się (teraz zwisają) końcówki naszywek przczepionych. Jakie macie doświadczenia z tym sklepem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zar.hm Re: reklamacja w smyku 07.10.08, 11:47 Super. Kilka razy juz reklamowałam rzeczy w Smyku i nigdzie sie jeszcze nie spotkałam z tak błyskawicznym rozwiazaniem reklamacji. Z kierownikiem sklepu spisałysmy protokuł reklamacyjny i natychmiast dostałam zwrot gotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: reklamacja w smyku 07.10.08, 11:48 Reklamowałam 2 razy zabawki. Nigdy nie bylo problemu z reklamacją, raz nawet nie mialam paragonu, jedynie na pudełku, był ich firmowy kod paskowy naklejony i na tej podstawie uznali. Z reklamacjami ubrań nie mam doswiadczen. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: reklamacja w smyku 07.10.08, 12:18 reklamowalam kurtkę zimową bo po pranu zbiła się ocieplina, bez problemu oddali kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: reklamacja w smyku 07.10.08, 14:41 ja dlatego tam ciuchów nie kupuje. Wzory kopiują od nexta ,zary ,h&m..ale jakaś dramat..Miałam kilka sztuk ubran z prezentów,tak jak i z 5-10-15...powiedziałam sobie :nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Re: reklamacja w smyku 07.10.08, 18:35 Kupuje tam malo ale raz jak kupilam podkoszulek i puscila farba, to wzieli bez mrugniecia okiem i pieniazki zwrocili. Odpowiedz Link Zgłoś