Dodaj do ulubionych

Wózek CAM

14.10.08, 22:44
Witam,
od jakiegoś czasu szukam wózka dla mojej córeczki. Na razie ma być tylko do samochodu a na wiosnę już w pełnym wymiarze.
Zastanawiałam sie nad p3 ale nowy zabija mnie ceną a używany kupiłam na allegro i właśnie odesłałam do sprzedającego (no comments).
Znalazłam taki wózek
www.allegro.pl/item453878420_promocja_wozek_spacerowka_cam_pretty_evolution.html ale nie wiem jak on się sprawuje, czy nic się w nim nie psuje, jak tapicerka?
Liczę na wasze doświadczenie i dobre rady.
Od razu mówię, że Maclaren mnie nie kręci.
Pozdrawiam Dorota
Obserwuj wątek
    • katarzyna_mama Re: Wózek CAM 15.10.08, 13:40
      Hej:0
      A w jakim wieku jest dziecko? Ten wózek ma być spacerówka czy wielofunkcyjny?
      Czy o takie wózki chodzi?
      Wózek Cam
      i P3
      p3 completo
      czy taki p3 modular
      Ja mialam Maclarena akurat, no ale Ciebie interesują inne wózczki. W jakiej
      cenie wozek chciałaby kupić? I co było nie tak z tym kupionym co go odsyłałas?
      • dorecha Re: Wózek CAM 15.10.08, 19:50
        Chodzi mi o spacerówkę. Córcia ma 4 miesiące i na wiosnę chcę ją do takiego przesadzić. Jak na razie jeżdzimy bebeconfortem,zajmuje w bagażniku bardzo dużo miejsca, dlatego spacerówkę chcę kupic już teraz.
        A ten co odesłałam miał być w bardzo dobrym stanie a był brudny, śmierdzący pleśnią, z rozdarciem na szwie, przetarciem przy podłokietniku, bez barierki ( pani myślała że jest) i ogólnie rozklekotany.
        Na nowy p3 mnie nie stać najchętniej wydała bym do 600 zł. Dlatego zastanawiam się nad tym CAM-em
        • katarzyna_mama Re: Wózek CAM 16.10.08, 16:45
          Myślę, ze jeżeli nie chcesz Maclarena (chociaż ja byłam bardzo zadowolona a cena tez była ok:smile to może byś pomyślała o ABC Design Amigo lub Giro.
          Za 2 godzinki dopisze reszte bo teraz musze wyjsc z dzieckiem na ćwiczeniasmile
          • edzia.79 Re: Wózek CAM 16.10.08, 17:06
            jakos kiepsko trafilas z tym kupem,ja kupowalam tez uzywane p3 i wszystko bylo ok.
            jesli nie podoba ci sie maclaren to moze inglesina trip???
            www.allegro.pl/item452301629_inglesina_trip_folia_deszcz_uchwyt_na_kubek_trans.html
            ma podobne rozwiazania i duzo ladniejsze kolory smile)
            tylko to wozek dla troche starszego dziecka,kolo 10mies.
            dla maluszka wozek musi byc bardziej zabudowany.
    • kroliczyca80 Re: Wózek CAM 16.10.08, 18:22
      Ta firma nie ma najlepszej opinii. Ostatnio na forum wózkowym modne
      są zoopery - tutaj strona firmowa: www.zooper.pl/
      trzeba kliknąć w produkty. Polecany jest zwłaszcza waltz. Cena to ok
      600 zł, na ebayu taniej.
      • dorecha Re: Wózek CAM 16.10.08, 20:00
        Dlaczego nie ma najlepszej opinii?
        Co do Zoopera to ja muszę mieć wózek składany jak parasolka, poza tym jakoś wielkość kółek mnie nie przekonuje.
        Może jakieś inne propozycje?
        • katarzyna_mama Re: Wózek CAM 16.10.08, 20:15
          wózki spacerowe
          A jakie kołka bys wolala? Piankowe, małe, duże?
        • kroliczyca80 Re: Wózek CAM 16.10.08, 21:36
          Jak to dlaczego nie ma najlepszej opinii? Bo jest kiepski.
          Choćby ta wypowiedź:
          marcia19 27.05.08, 13:35
          Wózki Cam tylko ładnie wyglądają.
          Kuzyn ma wózek Cam sprowadzony z Włoch i okazało się, że to tandeta!
          Klekoczączy i skrzypiacy łup! Kiedy idziemy razem na spacer to
          trzeba przekrzykiwać ten wózek!
          Odradzam szczerze!
          Poszukaj sobie w archiwum forum wózkowego, dużo tam tego.
          • dorecha Re: Wózek CAM 16.10.08, 22:18
            Najlepszy był by wózek gabarytowo przypominający p3.
            Musi mieć osłonkę na nóżki, rozkładać się na płasko lub troszke podniesiony. Kólka około 17-18 cm.
            Oglądając w sklepie wózki zauważyłam, że wiele ma niestety po rozłożeniu na płasko po bokach dziury, przez które musi zimą nieżle wiać. To też jest ważne.
            • edzia.79 Re: Wózek CAM 17.10.08, 08:50
              a moze graco??www.allegro.pl/item461097295_www_e_graco_pl_vivo_gasha_nosidlo_2008_promocja.html
              albo jakis z chicco?
              twoj maluch na wiosne bedzie juz duzy,zreszta bedzie cieplo.
              a na nastepna zime to juz dorodny malec wiec nie musisz miec tak zabudowanego wozka.
              pomysl o wadze,czy nie zalezy ci zeby wozek byl lekki??
              • dorecha Re: Wózek CAM 17.10.08, 16:23
                Ja potrzebuję wózek do samochodu, czyli składany w parasolkę. Poza tym graco mi się nie podobają.
                A może taki? www.allegro.pl/item460265335_wozek_primo_abc_design_coral_pink_2008_nowosc.html
                • edzia.79 Re: Wózek CAM 17.10.08, 16:37
                  bardzo ladny,podobny do pliko a i firma ok
    • dorecha Re: Wózek CAM 17.10.08, 22:15
      Pomocy, Który
      www.allegro.pl/item461223760_tpl_chicco_enjoy_evolution_nowosc_2008_bloom.html
      czy
      www.allegro.pl/item459764435_wozek_primo_abc_design_coral_pink_2008_nowosc.html
      czy
      www.allegro.pl/item453878420_promocja_wozek_spacerowka_cam_pretty_evolution.html
      • katarzyna_mama Re: Wózek CAM 21.10.08, 20:02
        Tu sa opinie o cam pretty evolution, dwie tylko ale cos zawsze
        cam
        Tu jest chicco
        Na stronie sa jeszcze inne opinie o cam, chyba nie jest to dobra firma, a chicco chyba ok, o ABC nic nie wiem.
      • kroliczyca80 abc design n/t 21.10.08, 20:46

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka