johana301 22.10.08, 18:41 Dziewczyny czy macie doświadczenie z tą marką butów? pomóżcie bo nie wiem czy warto je kupić rocznemu synkowi.Pozdrawiam gorąco! www.allegro.pl/item459088649_kozaki_ocieplane_kornecki_r_22_zima_08_09.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epaw31 Re: Zimowe buty 22.10.08, 20:40 jeśli są ze skóry - polecam. te z ejkologicznej - przemakają. Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Zimowe buty 22.10.08, 20:45 ja bym takich butów rocznemu dziecku nie kupiła, firma jest dobra i słyszałam wiele pozytywów, ale chodzi mi o rodzaj buta, taki kozak nie jest wygodny dla dziecka, które dopiero uczy się chodzić, na dodatek zapinany z boku na zamek, nóżka takiego malca musi dobrze w bucie pracowac, musisz miec mozliwosc dopasowania butów do nogi, najlepsze są buty sznurowane, potem rzepy, a tu nie masz takiej mozliwosci, poza tym za wysokie, obawiam się, ze będzie w nich chodził, jak w butach narciarskich, najlepiej gdybys miała mozliwosc przymierzenia butów i zobaczyła jak dziecko w nich się czuje, czy chce pójsc czy tylko stoi... a jeśli chcesz kupic w necie, to te zdecydowanie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
johana301 Re: Zimowe buty 22.10.08, 21:53 Dziękuje Dziewczyny za sugestie i podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś