ania-d Re: H& M w Jankach...? 25.10.03, 14:50 Tak. Widziałam reklamę w gazecie, że otwierają się dzisiaj (sobota). Może w Geancie? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
edyta774 Re: H& M w Jankach...? 25.10.03, 17:35 A czy są ubranka dla dzieciaczków??? Nie chciałabym jechać "po nic" jak do GM... Jeśli coś wiecie proszę dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
soni Re: H& M w Jankach...? 26.10.03, 00:45 mozesz jechac smialo duzy wybor ubranek dla dzieci ze wszystkich H&M warszawskich ten w Jankach i w Wola Park maja najwiecej rzeczy dla dzieciaczkow Odpowiedz Link Zgłoś
edyta774 Re: H& M w Jankach...? 26.10.03, 08:23 Soni, wielkie dzięki- chyba dzisiaj się tam wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś
ewkka Re: H& M w Jankach...? 27.10.03, 10:43 Ponieważ jestem uzależniona od zakupów w H&M a sprzyja temu m.in. "osaczenie" przez sklepy tej sieci (pracuję przy Promenadzie, przesiadam się przy Marszałkowskiej a mieszkam niedaleko Wola Parku) z cała odpowiedzialnością stwierdzam,ze nie ma problemu ze zrobieniem zakupów wH&M przy Marszałkowskiej. Według mnie najbardziej "przebrany" sklep jest na Woli. Tzn. mam tam najwiekszy problem z numeracją. Kupuję ubranka dla dziewczynki w dziale od 2 do 6 lat i w tym przedziale wiekowym oferta na Woli jest najuboższa. To samo dotyczy dodatków (czapki, szaliki itd..) Pozdrawiam, ewkka Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_bartosza Re: H& M w Jankach...? 26.10.03, 01:12 Ja mam pytanie , mieszkam w Radomiu i najbliżej mam jak jestem w Warszawie do H&M na Marszałkowskiej - czy tam jest mniejszy wybór ubranek dla dzieci niż w pozostałych sklepach ???? Odpowiedz Link Zgłoś
m.ina Re: H& M w Jankach...? 26.10.03, 13:08 To zależy w jakim wieku są twoje dzieci - w Centrum jest mniej ubranek w dziale do 80cm. Poza tym odradzam ten sklep - straszne tłok praktycznie przez cały dzień. Lepiej spokojnie zrobić sobie zakupy w H&M na Woli, bądź w Promenadzie (na Pradze). Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_bartosza Re: H& M w Jankach...? 26.10.03, 15:55 Mój synek ma 2 latka , to w końcu gdzie najlepszy wybór ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.ina Re: H& M w Jankach...? 27.10.03, 21:12 Myślę, że wszędzie podobnie dla ciuszków większych, ale tak jak wcześniej pisałam, komfort zakupów bez porównania (na korzyść np. Wola Park). Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bma Re: H& M w Jankach...? 28.10.03, 18:06 w którym miejscu w Jankach jest H&M ? Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: H& M w Jankach...? 28.10.03, 18:49 basia-bma napisała: > w którym miejscu w Jankach jest H&M ? W centrum handlowym Geant, niedaleko Ikei. Jadąc od strony W-wy skręcasz jak do Ikei i jedziesz prosto jakieś 500m i zaraz zobaczysz wielkie napisy hipermarketu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: H& M w Jankach...? 29.10.03, 11:33 Bylam wczoraj w Jankach i niestety znow cos kupilam dla malej. Tloku nie bylo a wybor ubranek naprawde duzy. Ceny rowniez atrakcyjne. Nie wiem, jak z jakoscia ubranek, bo kupilam je pierwszy raz, zobaczymy w "praniu" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beba3 Jakie ceny? 04.11.03, 01:59 A wlasnie pytanie o ceny? Kupuje w holenderskim H&M. Niestety jest spora roznica w cenach polskich i holenderskich produktow. Jak to jest z ciuszkami H&M? Moze ktos podac jakis przyklad? Ja sobie to odszukam tutaj. Szykuje sie na wieksze zakupy dla moich dziewczyn i Swieta za 2 miesiaczki a dzieci w Rodzinie obfitosc Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jo_ania Re: Jakie ceny? 06.11.03, 09:02 > A wlasnie pytanie o ceny? Kupuje w holenderskim H&M. Niestety jest spora > roznica w cenach polskich i holenderskich produktow. Jak to jest z ciuszkami > H&M? Moim skromnym zdaniem różnica w cenie jest odzwierciedleniem jakości ciuszków oferowanych w Nas. Nasza córka została obdarowana całym workiem ciuszków w zdecydowanej większości tzw. markowych w tym wiele H&M zakupionych zagranicą.Gonia jest trzecią z kolei ich użytkowniczką a ich stan b.dobry, więc, gdy w Warszawie otworzono sklepy H&M udałam się po zakupy, i tu szok zdecydowana wiekszość ubranek ma metki "Made in Chine, Indonezje, Bandladesz",wybrałam ubranka "Disneya'w tym ocieplane spodnie, w których po pierwszym praniu przetarła się warstwa ocieplająca. Pozdrawiamy serdecznie Joania z Gosią Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: H& M w Jankach...? 04.11.03, 07:55 napisze Ci przykladowe ceny, bo czesto tam cos kupujemy w przedziale do 80 cm sukieneczki juz od 29,90 rajstopki 19,90 body od 14,90 do 29,90 - z kubousem, Snoopym itp Kurtki 69,90 skarpetki -5,90 czapki-14,90 rekawiczki 9,90 sweterki z Disneya - 49,90 W dziele powyzej 80 spodnie -39,90 kurtki -109,90 koszule -,39,90 leginsy-29,90 reszty przedziałowej nie znam, bo jeszcze nie doszłysmy do wiekszego Ceny w EUR sa znacznie wyzsze - niestety. Za sweterek 49,90 placxi sie okolo 69 - bynajmniej tak mi wyszlo po przeliczeniu pozdrawim i zycze udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
beba3 Dzieki za cenki! 13.11.03, 00:33 Dzieki za liste. Jeszcze nie sprawdzilam, czasu brak. W sobote ruszam na wielkie kupowanie! Pewnie bede musial zaplacic za ten sam towar wieksza cene... Pozd Odpowiedz Link Zgłoś
rysia_mama_wiktorka Re: H& M w Jankach...?-Kombinezony 98 05.11.03, 22:58 Mam dziewczyny pytanie odnośnie kombinezonów zimowych W H&M Janki. Czy któraś z Was wie,czy aktualnie mozna tam kupić kombinezon zimowy na 98, odzielnie kurtka i spodnie. Zjeździłam już H&M wszystkie w Warszawie oprócz tego w Jankach bo mi ewidentenie nie po drodze. Także jak któraś z was drogie mamy wie coś na ten temat to proszę o pomoc. Paulina mama Wiktorka Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: H& M w Jankach...?-Kombinezony 98 06.11.03, 08:02 zwroć uwage na kolekcje z Myszka Mini - maja w ofercie spodnie i kurtki - kolor raczej uniwersalny. Wisza zawsze z boku, nie tam gdzie kurtki i latwo je pominac. Odpowiedz Link Zgłoś