Dodaj do ulubionych

H& M w Jankach...?

24.10.03, 22:19
Obserwuj wątek
    • ania-d Re: H& M w Jankach...? 25.10.03, 14:50
      Tak. Widziałam reklamę w gazecie, że otwierają się dzisiaj (sobota). Może w
      Geancie? Ania
      • edyta774 Re: H& M w Jankach...? 25.10.03, 17:35
        A czy są ubranka dla dzieciaczków??? Nie chciałabym jechać "po nic" jak do
        GM... smile Jeśli coś wiecie proszę dajcie znać.
        • soni Re: H& M w Jankach...? 26.10.03, 00:45
          mozesz jechac smialo
          duzy wybor ubranek dla dzieci
          ze wszystkich H&M warszawskich ten w Jankach i w Wola Park maja najwiecej rzeczy dla dzieciaczkow
          • edyta774 Re: H& M w Jankach...? 26.10.03, 08:23
            Soni, wielkie dzięki- chyba dzisiaj się tam wybiorę smile
            • ewkka Re: H& M w Jankach...? 27.10.03, 10:43
              Ponieważ jestem uzależniona od zakupów w H&M a sprzyja temu m.in. "osaczenie"
              przez sklepy tej sieci (pracuję przy Promenadzie, przesiadam się przy
              Marszałkowskiej a mieszkam niedaleko Wola Parku) z cała odpowiedzialnością
              stwierdzam,ze nie ma problemu ze zrobieniem zakupów wH&M przy Marszałkowskiej.
              Według mnie najbardziej "przebrany" sklep jest na Woli. Tzn. mam tam najwiekszy
              problem z numeracją. Kupuję ubranka dla dziewczynki w dziale od 2 do 6 lat i w
              tym przedziale wiekowym oferta na Woli jest najuboższa. To samo dotyczy
              dodatków (czapki, szaliki itd..) Pozdrawiam, ewkka
    • kama_mama_bartosza Re: H& M w Jankach...? 26.10.03, 01:12
      Ja mam pytanie , mieszkam w Radomiu i najbliżej mam jak jestem w Warszawie do
      H&M na Marszałkowskiej - czy tam jest mniejszy wybór ubranek dla dzieci niż w
      pozostałych sklepach ????
      • m.ina Re: H& M w Jankach...? 26.10.03, 13:08
        To zależy w jakim wieku są twoje dzieci - w Centrum jest mniej ubranek w dziale
        do 80cm. Poza tym odradzam ten sklep - straszne tłok praktycznie przez cały
        dzień. Lepiej spokojnie zrobić sobie zakupy w H&M na Woli, bądź w Promenadzie
        (na Pradze).
    • kama_mama_bartosza Re: H& M w Jankach...? 26.10.03, 15:55
      Mój synek ma 2 latka , to w końcu gdzie najlepszy wybór ?
      • m.ina Re: H& M w Jankach...? 27.10.03, 21:12
        Myślę, że wszędzie podobnie dla ciuszków większych, ale tak jak wcześniej
        pisałam, komfort zakupów bez porównania (na korzyść np. Wola Park).
        • basia-bma Re: H& M w Jankach...? 28.10.03, 18:06
          w którym miejscu w Jankach jest H&M ?
          • leigh4 Re: H& M w Jankach...? 28.10.03, 18:49
            basia-bma napisała:

> w którym miejscu w Jankach jest H&M ?
            W centrum handlowym Geant, niedaleko Ikei. Jadąc od strony W-wy skręcasz jak do
            Ikei i jedziesz prosto jakieś 500m i zaraz zobaczysz wielkie napisy
            hipermarketu.
            • aniaop Re: H& M w Jankach...? 29.10.03, 11:33
              Bylam wczoraj w Jankach i niestety znow cos kupilam dla malej. Tloku nie bylo a
              wybor ubranek naprawde duzy. Ceny rowniez atrakcyjne. Nie wiem, jak z jakoscia
              ubranek, bo kupilam je pierwszy raz, zobaczymy w "praniu" Pozdrawiam
              • beba3 Jakie ceny? 04.11.03, 01:59
                A wlasnie pytanie o ceny? Kupuje w holenderskim H&M. Niestety jest spora
                roznica w cenach polskich i holenderskich produktow. Jak to jest z ciuszkami
                H&M? Moze ktos podac jakis przyklad? Ja sobie to odszukam tutaj. Szykuje sie
                na wieksze zakupy dla moich dziewczyn i Swieta za 2 miesiaczki a dzieci w
                Rodzinie obfitosc smile
                Dzieki i pozdrawiam
                • jo_ania Re: Jakie ceny? 06.11.03, 09:02
                  > A wlasnie pytanie o ceny? Kupuje w holenderskim H&M. Niestety jest spora
                  > roznica w cenach polskich i holenderskich produktow. Jak to jest z ciuszkami
                  > H&M?
                  Moim skromnym zdaniem różnica w cenie jest odzwierciedleniem jakości ciuszków
                  oferowanych w Nas. Nasza córka została obdarowana całym workiem ciuszków w
                  zdecydowanej większości tzw. markowych w tym wiele H&M zakupionych
                  zagranicą.Gonia jest trzecią z kolei ich użytkowniczką a ich stan b.dobry,
                  więc, gdy w Warszawie otworzono sklepy H&M udałam się po zakupy, i tu szok
                  zdecydowana wiekszość ubranek ma metki "Made in Chine, Indonezje,
                  Bandladesz",wybrałam ubranka "Disneya'w tym ocieplane spodnie, w których po
                  pierwszym praniu przetarła się warstwa ocieplająca.
                  Pozdrawiamy serdecznie Joania z Gosią
    • jagodziana Re: H& M w Jankach...? 04.11.03, 07:55
      napisze Ci przykladowe ceny, bo czesto tam cos kupujemy
      w przedziale do 80 cm
      sukieneczki juz od 29,90
      rajstopki 19,90
      body od 14,90 do 29,90 - z kubousem, Snoopym itp
      Kurtki 69,90
      skarpetki -5,90
      czapki-14,90
      rekawiczki 9,90
      sweterki z Disneya - 49,90
      W dziele powyzej 80
      spodnie -39,90
      kurtki -109,90
      koszule -,39,90
      leginsy-29,90
      reszty przedziałowej nie znam, bo jeszcze nie doszłysmy do wiekszego
      Ceny w EUR sa znacznie wyzsze - niestety. Za sweterek 49,90 placxi sie okolo
      69 - bynajmniej tak mi wyszlo po przeliczeniu
      pozdrawim i zycze udanych zakupów.
      • beba3 Dzieki za cenki! 13.11.03, 00:33
        Dzieki za liste. Jeszcze nie sprawdzilam, czasu brak. W sobote ruszam na
        wielkie kupowanie! Pewnie bede musial zaplacic za ten sam towar wieksza
        cene... sad
        Pozd
    • rysia_mama_wiktorka Re: H& M w Jankach...?-Kombinezony 98 05.11.03, 22:58
      Mam dziewczyny pytanie odnośnie kombinezonów zimowych W H&M Janki. Czy któraś z
      Was wie,czy aktualnie mozna tam kupić kombinezon zimowy na 98, odzielnie kurtka
      i spodnie. Zjeździłam już H&M wszystkie w Warszawie oprócz tego w Jankach bo mi
      ewidentenie nie po drodze.
      Także jak któraś z was drogie mamy wie coś na ten temat to proszę o pomoc.

Paulina mama Wiktorka
      • jagodziana Re: H& M w Jankach...?-Kombinezony 98 06.11.03, 08:02
        zwroć uwage na kolekcje z Myszka Mini - maja w ofercie spodnie i kurtki - kolor
        raczej uniwersalny. Wisza zawsze z boku, nie tam gdzie kurtki i latwo je
        pominac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka