enja11 13.11.08, 11:38 Czy są co roku? Muszę kupić synkowi coś na narty i te zeszłoroczne kombinezony mi sie podobają. Czy sprawdzały się w zimie w trudnych warunkach? Kiedy się spodziewać kombinezonów w H&M? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enja11 Re: Kombinezony SkiPass w H&M 14.11.08, 10:25 Podciągam, pomóżcie bo zimno się robi Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Kombinezony SkiPass w H&M 14.11.08, 10:55 Ja miałam ten kombinezon i był ok, ciepły, nieprzemakalny, ale na nartach nie sprawdzałam, bo dzieci mam za małe. Teraz też mam ten zeszłoroczny (niebieska kurtka, czarne spodnie) kupiony w zeszłym roku na wyprzedaży na razie jeszcze nieużywany, bo za ciepło. Tegorocznego modelu jeszcze nie widziałam co jest trochę dziwne, bo w zeszłym roku i 2 lata temu to były już na przełomie sierpnia września. Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Kombinezony SkiPass w H&M 17.11.08, 13:08 W H&M nie wiedziałam jeszcze żadnych kombinezonów co mnie również dziwi. Może ktoś wie kiedy się można spodziewać w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś