miloja 04.12.08, 20:57 Chcę kupić na allegro używane lego duplo dla mojej 2,5 latki,druga córka ma 5 lat. Które klocki najlepiej kupićbo ja wogóle nie mam pojęcia?Czy jakąś mieszankę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna.perla Re: Lego duplo 05.12.08, 00:18 duplo bedą się bawić obie choc starsza mogłaby bawić się już mniejszymi klockami. najlepiej kupić duze pudło klocków lub tubę bo w zestawach tematycznych jest mało klocków do składania. jeśli chcesz kupic używane to poszukaj jakichś dużych zestawów tak żeby były jakieś klocki tematyczne i do tego dużo klocków do budowania. to jest fajne www.allegro.pl/item498814377_bardzo_duzy_zestaw_lego_duplo.html Odpowiedz Link Zgłoś
miloja Re: Lego duplo 05.12.08, 06:08 no tak,5 latka ma już dużą skrzynię Belville,trochę się razem bawią,ale mniejsza córka jeszcze nie radzi sobie z malutkimi klockami. No i się tak zastanawiam,bo z tych duplo chyba niedługo wyrośnie?Te klocki nie łączą się z małymi? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka99 Re: Lego duplo łączą się z małymi lego!!! 09.12.08, 08:35 nawet nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: Lego duplo 05.12.08, 07:53 mój 2,5 latek dostał na "wcześniejszego Mikołaja" te: www.allegro.pl/item498845690_lego_duplo_5516_beczka_z_klockami_xxl_prezent.html O ile nie przepadał za klockami to te są rewelacyjne. Nie wiem jak 5 latka, ale wydaje mi się, że taki duży zestaw klocków uniwersalnych nie tylko rozwija kreatywność, ale nie będzie powodować też "kłótni" o np. podobne elementy. Ze wszystkich można budować domki, pieski, kotki, samoloty. Jeśli znajdziesz coś takiego w używanych to serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
katkij_online Re: Lego duplo 08.12.08, 22:00 jeśli nie xxl, który rzeczywiście daj dużo klocków podstawowych to stajnia mała jest fajna - dziewczyny lubią koniki - tam są 3 koniki, domek, kwiatki - nowa kosztuje około 100, w quelle widziałam jest rabat 15% Odpowiedz Link Zgłoś