Dodaj do ulubionych

krzesełko do kąpieli

14.12.08, 09:44
Drogie Mamusie,
czy któraś z Was korzysta może z tego wynalazku? Mam na oku dwa modele, ale nie wiem, czy to faktycznie spełnia swoją rolę, a konkretnie - czy te przyssawki mocno trzymają krzesełko na miejscu? Proszę o radysmile
handelgigant-outlet.pl/images/prod/smoby1.jpg
okbaby.pl/images/produkty/Okbaby/a6.jpg
Obserwuj wątek
    • uleczka4 Re: krzesełko do kąpieli 14.12.08, 10:17
      moim zdaniem krzeselka sa do bani. U mnie sprawdza sie materacyk z
      gąbki. Słyszałam od pediatry, zeby nie uzywac takich fotelikow, a
      juz napewno nie w pierwszych miesiacach...
      • kaskax25 Re: krzesełko do kąpieli 14.12.08, 10:36
        Potwierdzam krzeselka to szajst, szkoda na to kasy. Najlepsze do kapieli sa
        bezpieczne ramiona matki. Polecam
        • agar2208 Re: krzesełko do kąpieli 14.12.08, 10:47
          Moja Koleżanka miała dla swojej córeczki takie krzesełko i bardzo sobie je
          chwaliła.
          Ja identyczne właśnie zamówiłam.
          Mój synak ma 7 mc i podczas kapieli siedzi w wanience. Trzymam go jednak cały
          czas, bo boje sie, żeby się nie mykną podczas np podnoszenia zabawki.
          Jak bede miała krzesełko, zamierzam kąpać go w brodziku. Będzie siedział w
          krzesełku , bez obawy wywrócenia się a ja będe miała 2 ręce wolne i synek bedzie
          mógł dłużej popluskać się i pobawić
          • dg2604 Re: krzesełko do kąpieli 14.12.08, 12:04
            sredecznie polecam...ja moja kapie w krzeselku od 4 miesiaca,ma super zabawe
            przy tym,moze sobie trzymac zabawki i brac je do buzi,podgryzac itd...wczesniej
            kapalam ja na mojaj podpartej rece,ale nie wytrzymywalam tego zbyt dlugo...a w
            zwiazku z tym,iz moja pociecho uwielbia siedziec w wodzie,to teraz wydluzylysmy
            sobie ta przyjemnosc i tylko dolewam cieplej wody jak troche przestygnie...ma
            super frajde...naprawde warto!!! pozdrawiam.
            • matylda07_2007 Re: krzesełko do kąpieli 14.12.08, 12:09
              Ja mam to drugie i zgodnie z mężem twierdzimy, że jest rewelacyjne. Kupiliśmy je ze względu na męża, bo ma chory kręgosłup. Dzięki krzesełku nie musiał się pochylać cały czas.
              Ja kąpałam Małą bez krzesełka, bo stwierdziłam, że będzie miała więcej swobody. Ale kiedy ja Młodą kąpałam, chciała prędko z wanny wychodzić, a normalnie może siedziec i siedzieć... Zaczęłam rownież kąpać Ją w tym foteliku i ciężko dziecko z wanny wydrzeć smile Wygodnie się Jej siedzi.
              • zygmundoponownie Re: krzesełko do kąpieli 14.12.08, 13:37
                a my mamy takie:

www.mothercare.com/gp/product/B0011EZ9WS/sr=1-1/qid=1212163938/ref=sr_1_1/203-0224339-8295911?
                polecam
                • kubulinka1977 Re: krzesełko do kąpieli 14.12.08, 13:59
                  Ja odradzam... Najszybciej, najdokladniej i najpewniej umyje
                  rodzic...
                  • memphis90 Re: krzesełko do kąpieli 14.12.08, 14:03
                    Ale przecież to krzesełko nie myje dziecka...wink
                    • dg2604 Re: krzesełko do kąpieli 14.12.08, 15:54
                      no własnie! kto tu mowi,ze krzeselko lepiej umyje od rodzica??
                    • agsa22 Re: krzesełko do kąpieli 16.12.08, 18:48
                      Hehehe dobree
    • lara80 Re: krzesełko do kąpieli 16.12.08, 17:37
      ja mam to drugie-wg mnie rewelacja, jeden z najbardziej przydatnych zakupowsmile
    • agsa22 Re: krzesełko do kąpieli 16.12.08, 18:34
      Mialam.Tak przyssawki trzymaja mocno.Ja bylam zadowolona.Nie balam sie,ze maluch
      sie wywruci do tylu w wodzie gdy siegalam po recznik.I on tez sie czul pewniej
      na poczatku z krzeselkiem.
    • jiku Re: krzesełko do kąpieli 16.12.08, 20:46
      Ja tez się zastanawiam nad kupnem... Ciekawa jestem do kiedy takie krzesełko się
      przydaje...
      • matylda07_2007 Re: krzesełko do kąpieli 16.12.08, 21:47
        Moja Młoda ma 14 miesięcy, jest solidną kobietką i mieści się swobodnie. Wystarczy miejsca na kolejnych kilka miesięcy, bo nie ma kąpieli bez krzesełka wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka