anieees 18.12.08, 12:47 Podpowiedzcie kochane, czy jeszcze gdziekolwiek dostanę domek dla lalek z serii duplo, taki jak z linku: www.twenga.pl/oferta/19765/3798240713833237277.html Pytałam w kilku sklepach internetowych i twierdzą, że już nie będzie tego zestawu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonabw Re: lego duplo domek dla lalek 18.12.08, 14:51 Tu masz, tylko bardzo drogo www.allegro.pl/item501399971_lego_duplo_ville_4966_dom_dla_lalek_promocja.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolina01 Re: lego duplo domek dla lalek 19.12.08, 16:53 on wogóle jakiś drogi, jak unikat się zrobił rok temu kupiłam go za 220PLN, a teraz nawet w tym samym sklepie co kupowałam rok temu po 340 jest czyżby poszukiwana końcówka seri? Moze warto poczekać i lego zrobi drugi rzut ? Sama bardzo go polecam, jako jeden z niewielu zestawów lego dla dzieczynek. Bardzo fajny i super się mała bawi. Zakupiłam na 2 urodziny - do tego zestawu mają jeszcze kilkaset starych klocków duplo po bracie (nie w zestawach) - więc budowle są okazałe. Odpowiedz Link Zgłoś
anieees Re: lego duplo domek dla lalek 19.12.08, 18:10 Dziękuję Kolina Domek już jedzie do nas (kurier) Kupiłam na allegro i jeszcze udało mi się wynegocjować całkiem przyzwoitą cenę U nas też sporo klocków lego po bracie A teraz będzie miała swój własny zestaw Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marlenaweder Re: lego duplo domek dla lalek 13.03.09, 13:18 Witam, Czy moglabys dac mi linka do tego kogos od kogo kupilas lego domek? Może też uda mi się wynegocjowac dobrą cenę. Pozdrawiam, Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
marlenaweder Re: lego duplo domek dla lalek 13.03.09, 13:16 Witam, Jakbyś chciała pozbyć się domku, bo mała wyrośnie to ja go chętnie odkupię. Wszedzie go szukam, ale tej kolekcji juz nie ma w sprzedaży, a jest rewelacyjna. Moja mała ma już 2 latka i super bawi sie duplo. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas dlaczego taki drogi domek duplo 13.03.09, 14:09 Byla juz informacja o tym na tym forum.Ponoc w polowie tego roku ma sie poajwic nowy ulepszony domek .Ten 4966 nie jest juz produkowany Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaaa Re: dlaczego taki drogi domek duplo 13.03.09, 21:51 ale w sumie nie wiadomo jak będzie wyglądał ten nowy domek, czy będzie różowy, czy będą gadżety typu odkurzaczz, dzbanek, talerzyk itp ? Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas mega bloks zestaw Dora 3026 13.03.09, 14:05 polecam wszytkim dziewczynkom klocki mega bloks Dora 3026 pasuja do Lego Duplo bardzo fajny zestaw .Jest w zestawie grajacy klocek.Zestaw to domek z mebelkami i 3 figurki z bajki dora.Niestety dostepny za granica.Wiem ze jest w Niemczech,Francji i Belgii .Pewnie w innych panstwach tez.I cena ja za swoj zaplacilam 26,99E www.megabrands.com/Shop/Brands/Dora_the_Explorer/Buildable_House_3026/ Odpowiedz Link Zgłoś