edyta0 01.01.09, 19:05 Czy mozna odebrac towar osobiscie, tak by anulowac koszty przesylki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: Internetowy sklep TCHIBO 01.01.09, 19:12 ale skąd odebrać? mieszkasz koło nich? zamawiałam już u nich parę razy i nie widziałam opcji 'odbiór osobisty'. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Internetowy sklep TCHIBO 01.01.09, 19:15 maja punkty sprzedazy w roznych miastach, w moim akurat jest Tchibo patrze jednak i faktycznie nie ma takiej opcji przy zamowieniu internetowym - szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Internetowy sklep TCHIBO 01.01.09, 19:22 a w sklepie? nie, nie ma szans. Za pierwszym razem jak zamawiałam, to jakoś mi się ubzdurało że można w sklepie stacjonarnym oddać lub wymienić rzecz. Ale niestety, to są dwa różne biznesy jak powiedziała mi pani w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Internetowy sklep TCHIBO 01.01.09, 19:25 W takim razie, to co widnieje na stronie Tchibo nie jest adekwatne z tym, co w sklepach stacjonarnych, tak? Mam rozumiec, ze te promocje, ktore widnieja na stronie nie obowiazuja w sklepach Tchibo? Szkoda, ze nie funkcjonuje to jak Empik, gdzie sklada sie zamowienie i podaje, z ktorego punktu sprzedazy Empik chcialoby sie je odebrac, bez dodatkowych kosztow przesylki. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś