mearuless 07.01.09, 23:11 bo napalam sie na pralke tej firmy. ale pierwszy raz slysze ta nazwe, powiedzcie czy to niziny czy wyzyny techniki i niezawodnisci??? a i czy drogi jest serwis??? dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jvstys Re: znacie firme HOOVER??? 07.01.09, 23:12 mea ja mam od 3 lat pralkę ich i jest najlepsza na świecie za nic jej bym nie oddała a firma angielska jest Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: znacie firme HOOVER??? 07.01.09, 23:15 no co ty hoover jest stary jak swiat- w anglii ich nazwa funkcjonowala zamiennie z nazwa odkurzacz- jak u nas elektroluks Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: znacie firme HOOVER??? 07.01.09, 23:19 o to dzieki bo w media od pojutrza bedzie promocja tych pralek. klasa energ a+, obr 1200 i do tego tylko 40 cm przy 6-cio kilowym zaladunku) czyli warto???super lece kupicdzieki ale wyszlam przy okazji na prostaczke ************************************************************** W życiu najczęstsze są dwie sytuacje: albo coś spieprzyłeś, albo ktoś kazał ci spieprzać... Odpowiedz Link Zgłoś
jvstys Re: znacie firme HOOVER??? 07.01.09, 23:21 ja teraz czatuję na ich suszarkę do odzieży. też fajniusia jest Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: znacie firme HOOVER??? 07.01.09, 23:27 wieczna-gosia napisała: > no co ty hoover jest stary jak swiat- w anglii ich nazwa > funkcjonowala zamiennie z nazwa odkurzacz- jak u nas elektroluks ang. hoover jest czasownikiem i znaczy "odkurzac" elektroluks u nas nie jest zadnym czasownikiem i nie oznacza zadnej czynnosci do wykonania , jest nazwa marki jedynie. W przypadku hoover jest to nazwa marki - Hoover, nazwa przedmiotu - hoover - odkurzacz i nazwa czynnosci - hoover - odkurzac. Ot life j. ang Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sphinx Re: znacie firme HOOVER??? 07.01.09, 23:19 Ja też mam pralkę Hoover - firma brytyjska, ale ma coś wspólnego z Candy (chyba części do pralek wspólne). Jeśli chodzi o serwis to nie wiem, bo pralkę mam kilka lat i jak na razie niezawodna )) Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: znacie firme HOOVER??? 07.01.09, 23:21 Hoover stara firma. Pólka średnia. Babcia mojego męża mówiła na odkurzacz "huwer" i "wyhuwerować" Odpowiedz Link Zgłoś
popolina Re: znacie firme HOOVER??? 07.01.09, 23:21 Ja tez mam ok 3-letnia pralke. Baardzo ekonomiczna AA+/male zuzycie wody i cicho pierze/wiruje. Ciezka jak diabli ale za to stabilna. O serwis sie jeszcze nie martwilam (odpukac). Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: znacie firme HOOVER??? 07.01.09, 23:33 Mam od prawie 6 lat i jestem bardzo zadowolona. Zadnych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless dzieki 08.01.09, 11:13 te informacje mi wystarcza, jutro lece do media Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: dzieki 08.01.09, 11:30 Mój kolega pracował kiedyś jako przedstawiciel handl.tej firmy i odradził mi zakup ich sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: znacie firme HOOVER??? 08.01.09, 11:41 Hej Ja mam odkurzacz, kupiłam bo mi się ...kolor podobałA tak serio ładny design poza tym odkurzacz spoko ale bez mega zachwytów, co do innego sprzętu posiadam lodówkę Aristona (pare lat nietypowy wymiar jest super) idąc tym tropem kupiłam pralko-suszarkę Aristona (tęz wybór padł głownie na nią bo ma nietypowe wymiary ) jest super Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: znacie firme HOOVER??? 08.01.09, 11:44 no ja w tej chwili mam pralke aristona [juz 10- letnia] ale okazalo sie podczas uzytkowanie ze ariston ma najdrozszy serwis. a wlasnie od kilku dni zaczyna mi szwankowac tz nie wiruje i czasami nie pobiera plynu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: znacie firme HOOVER??? 08.01.09, 11:52 a mnie niestety ta firma zawiodła (choć słyszalam dobre opinie o niej). odkurzacz niestety nie posłuzył mi długo i okazał się "jednorazówką" - serwis naprawił mi go i po jednym odkurzeniu zepsuł się ponownie tak, że do naprawy już się nie nadawał. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: znacie firme HOOVER??? 08.01.09, 12:35 Mam pralkę Hoover 2 lata i jest świetna. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: znacie firme HOOVER??? 08.01.09, 15:25 mieszkam kolo zakładu pracy CANDY -HOOVER;P TYLE ZE MIESZKAM W UK Odpowiedz Link Zgłoś
mgoralska2 Re: znacie firme HOOVER??? 09.01.09, 13:00 mogę prosić o link do tej pralki? Interesuje mnie ile litrów wody pobiera i jaka jest cena? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: znacie firme HOOVER??? 09.01.09, 14:01 jak sama nazwa wskazuje i j.w. dziewczyny pisała firma swego czasu specjalizowała się w prod. odkurzaczy. Teraz jak widać (jak większość) i w tym segmencie poszła na łatwiznę. Widzę, że już zdacydowałaś, ale... żeby włożyć kij w mrowisko - jest tam parę wątków o produktach hoover - m.in o pralkach... www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=87702&highlight=hoover+pralka&sid= Odpowiedz Link Zgłoś