Dodaj do ulubionych

Buciki Melania

06.02.09, 14:53
Dziewczyny co sądzicie o tych bucikach? Nigdy ich nie kupowałam a wyglądają
fajnie i ceny tez niskie.
Obserwuj wątek
    • kropka1907 Re: Buciki Melania 06.02.09, 23:16
      Mój syn miał takie buciki raz i były rewelacyjne. Usztywnione gdzie trzeba z
      elastyczną podeszwą. Miały jakiś specjalny system wentylacji i faktycznie nóżka
      się nie pociła. Niestety potem nie mogłam już nigdzie znaleźć butów tej firmy w
      moim mieście.
    • didith.b Re: Buciki Melania 07.02.09, 00:51
      Są na allegro. W zeszłym roku kupiłam córce czerwone buciki- rewelacja- ładne i
      wygodne. Szkoda, że nie ma większych rozmiarów akurat z tego modelu, bo
      kupiłabym znowu.
      • wiola_wd Re: Buciki Melania 07.02.09, 02:17
        mam pytanie odnośnie bucików Melania. Nie mam gdzie ich zobaczyć na żywo. Czy te
        buciki pasują raczej na szersze czy szczupłe stopy? Córka ma bardzo wąską i
        szczupłą stopę i nie wiem, czy ryzykować zakup, myślę o półbutach i balerinkach.
        • lewsa Re: Buciki Melania 07.02.09, 13:22
          Dzięki za informację, kupię te buciki bo mi się bardzo podobają i mam nadzieję ,
          że moim chłopcom dobrze się będzie w nich chodziło.
          • nunik Re: Buciki Melania 07.02.09, 15:15
            buciki melania były kiedyś w CCC.
            Nie pamiętam kiedy kupiłam buty melania na wyprzedażach w jakimś obuwniczym na pasażu hipermarketu za 10 zł.
            Byłam zdziwiona skórzane z antypoślizgową podeszwą sztywna kostka i taka cena.
            • patatajowa Re: Buciki Melania 07.02.09, 19:14
              faktycznie buciki Melania kupowałam jakies 6-7 lat temu starszej córce w
              CCC.były w takiej cenie jak Gufo. potem przez kilka lat nigdzie ich nie
              widziałam, i znowu pojawiły sie w zeszłym roku w jednym sklepie u mnie- tak jak
              reklamy w gazetach dzieciowych. ale cena juz całkiem inna, podobna do bartków
              lub nawet wyższa.
              a jakościowo to byly bardzo fajne buciki, ze skórka w środku, miękkie, nie wiem
              jak to wygląda teraz.
              • iwek33 Re: Buciki Melania 07.02.09, 19:37
                Kupowałam jakieś 7 lat temu właśnie w CCC były świetne, a cenowo
                połowa ceny Bartka ( wtedy). Niestety ,pamiętając jak fajne były te
                butki, kupiłam w zeszłym roku przez internet sandałki ( fajna cena
                39 zł) ale podeszwę miały tak tragicznie sztywną, że syn nie umiał w
                nich wygodnie chodzić. Teraz już nie kupiłabym nie widząc na żywo.
    • koza_w_rajtuzach Re: Buciki Melania 19.02.09, 08:02
      a może ktoś jeszcze wypowie się na temat tych bucików? Bo właśnie zamówiłam dwie
      pary przez allegro i mam nadzieję, że się nie zawiodęwink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka