lewsa 06.02.09, 14:53 Dziewczyny co sądzicie o tych bucikach? Nigdy ich nie kupowałam a wyglądają fajnie i ceny tez niskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka1907 Re: Buciki Melania 06.02.09, 23:16 Mój syn miał takie buciki raz i były rewelacyjne. Usztywnione gdzie trzeba z elastyczną podeszwą. Miały jakiś specjalny system wentylacji i faktycznie nóżka się nie pociła. Niestety potem nie mogłam już nigdzie znaleźć butów tej firmy w moim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Re: Buciki Melania 07.02.09, 00:51 Są na allegro. W zeszłym roku kupiłam córce czerwone buciki- rewelacja- ładne i wygodne. Szkoda, że nie ma większych rozmiarów akurat z tego modelu, bo kupiłabym znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: Buciki Melania 07.02.09, 02:17 mam pytanie odnośnie bucików Melania. Nie mam gdzie ich zobaczyć na żywo. Czy te buciki pasują raczej na szersze czy szczupłe stopy? Córka ma bardzo wąską i szczupłą stopę i nie wiem, czy ryzykować zakup, myślę o półbutach i balerinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lewsa Re: Buciki Melania 07.02.09, 13:22 Dzięki za informację, kupię te buciki bo mi się bardzo podobają i mam nadzieję , że moim chłopcom dobrze się będzie w nich chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: Buciki Melania 07.02.09, 15:15 buciki melania były kiedyś w CCC. Nie pamiętam kiedy kupiłam buty melania na wyprzedażach w jakimś obuwniczym na pasażu hipermarketu za 10 zł. Byłam zdziwiona skórzane z antypoślizgową podeszwą sztywna kostka i taka cena. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Buciki Melania 07.02.09, 19:14 faktycznie buciki Melania kupowałam jakies 6-7 lat temu starszej córce w CCC.były w takiej cenie jak Gufo. potem przez kilka lat nigdzie ich nie widziałam, i znowu pojawiły sie w zeszłym roku w jednym sklepie u mnie- tak jak reklamy w gazetach dzieciowych. ale cena juz całkiem inna, podobna do bartków lub nawet wyższa. a jakościowo to byly bardzo fajne buciki, ze skórka w środku, miękkie, nie wiem jak to wygląda teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Buciki Melania 07.02.09, 19:37 Kupowałam jakieś 7 lat temu właśnie w CCC były świetne, a cenowo połowa ceny Bartka ( wtedy). Niestety ,pamiętając jak fajne były te butki, kupiłam w zeszłym roku przez internet sandałki ( fajna cena 39 zł) ale podeszwę miały tak tragicznie sztywną, że syn nie umiał w nich wygodnie chodzić. Teraz już nie kupiłabym nie widząc na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Buciki Melania 19.02.09, 08:02 a może ktoś jeszcze wypowie się na temat tych bucików? Bo właśnie zamówiłam dwie pary przez allegro i mam nadzieję, że się nie zawiodę. Odpowiedz Link Zgłoś