agni71 17.02.09, 21:04 czy ktos juz ma? W warszawie powinien byc od wczoraj. zastanawiam się, ale nie wiem, czy dziewczynka juz nie za duza na ten kuferek - w tym roku kończy 12 lat. Może lepiej, jesli z kosmetyków, wybrac cos z Sephory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mira31 Re: tchibo - kuferek z biżuteria i kosmetykami 17.02.09, 22:10 wczoraj widziałam w reducie, trochę frotek, plastikowych pierścionków + kosmetyków no name. może zachwyci młodsze przedszkolaki (jak ktoś uznaje kosmetyki do makijażu dla małych dzieci). ja bym swojej prawie 8 latce nie kupiła. badziew straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: tchibo - kuferek z biżuteria i kosmetykami 17.02.09, 22:15 Moja czterolatka jest zachwycona - pomalowała siebie, lalki i mnie.. to zabawka, nie kosmetyki. Dla starszych dziewczynek raczej nie. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: tchibo - kuferek z biżuteria i kosmetykami 18.02.09, 22:42 Tez doszlam do takiego wniosku, jak zobaczyłam na zywo. Kupiłam w końcu te torebke czwerwona z Tchibo i do torebki kosmetyki z Sephory Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: tchibo - kuferek z biżuteria i kosmetykami 18.02.09, 23:46 Agni, ładna na żywo ta torebka z Tchibo? Też chcę ją kupić dla córy, ale przed weekendem nie mam jak się ruszyć z domu Ładna nasycona ta czerwień? I czy materiał solidny nie grożący szybkim przetarciem? Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: torebka 19.02.09, 00:02 Torebka jest ładna, staranie uszyta, materiał gruby. Zapianan na dwa zatrzaski bez zamka w środku, a szkoda. Właściwie jest to fajna sportowa torebka niekoniecznie nawet dla nastolatki a i dla mamy też się nada .Oczywiści po odpięciu miśka Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 torebka ładna ale niepraktyczna 19.02.09, 10:27 moja 12 latka chciała ją kupić ale w sumie nic by w niej nie zmieściła, na żadne zajęcia by nie wykorzystała a szkoda bo kolor bardzo ładny i materiał fajny, minusem jest równiez brak zamka Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: tchibo - kuferek z biżuteria i kosmetykami 19.02.09, 00:42 Mnie sie podoba, czerwień w ładnym odcieniu, material wydaje sie byc porządny, grubszy. Nie jest to cienka wymietolona szmatka. Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: tchibo - kuferek z biżuteria i kosmetykami 19.02.09, 09:14 Super, o taką właśnie mi chodzi Mam już dosyć noszenia za małą spódniczek do przedszkola, dzisiaj właśnie musiałyśmy się wracać bo w ferworze ubierania się w pośpiechu spódniczka została na półce w przedpokoju, a wejść do sali w samych rajstopkach to obciaaach i nie było wyjścia, w połowie drogi musiałyśmy się wracać po spódniczkę Teraz niech sama nosi swoje rzeczy W jej dotychczasową torebkę w kształcie pluszowego psiaka mieściło się co najwyżej kilka pet shopów, a teraz nie będzie miała wyjścia i będzie pakować i nosić swoje rzeczy samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: tchibo - kuferek z biżuteria i kosmetykami 18.02.09, 23:03 ja go kupiłam dla 5 latki dla nastolatki to faktycznie sephora, yves rocher i inne perfumerie Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: tchibo - kuferek z biżuteria i kosmetykami 19.02.09, 16:50 przepraszam za OT, ale Wy naprawdę kupujecie kosmetyki (rozumiem, ze chodzi o kolorówkę) swoim 12-letnim córkom w sephorze np??? I kiedy one sie tym malują? Do szkoly? Sorki, może ja niedzisiejsza jestem, ale nie bardzo rozumiem ideę.. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: tchibo - kuferek z biżuteria i kosmetykami 19.02.09, 17:23 Swojej nie kupuję Moze tez i dlatego, ze żadna jeszcze nie ma 12 lat... Ja osobiście nie lubie wypacykowanych malych dziewczynek, ale mama tej dziewczynki pozwala jej uzywać kosmetyków typu błyszczyk czy lakier do paznokci. Uznałam więc, ze zestaw kosmetyków dziewczęcych z Sephory będzie udanym dodatkiem do torebki. Co prawda troche sie zdziwilam, bo bylam przekonana, ze kupuje błyszczyki (tylko błyszczyki były w otwartym testerze), a póżniej na op. doczytałam, że sa tam tez cienie do powiek. Zawsze może jej mama te cienie na razie gdzies odlozyć... Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: tchibo - kuferek z biżuteria i kosmetykami 19.02.09, 20:18 12 letniej córce)kupuję w tych właśnie sklepach, żele do kąpieli, pod prysznic, fajne kosmetyczki, a z kolorowych kosmetyków błyszczyki (w yves rocher jest sliczny z breloczkiem) moja córa ma azs i jak dotąd nic z kupionych rzeczy jej nie uczuliło więc nie szukam innych Odpowiedz Link Zgłoś