b.wierzbowska1 18.02.09, 14:03 Gdzie w Warszawie mozna naprawić Barbie? Alexa przestała śpiewać i córka rozpacza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carpediem30 Re: naprawa Barbie 18.02.09, 14:11 Próbowalaś wymienić baterie? Z punktem napraw zabawek będzie raczej ciężko. Nie słyszałam o niczym takim w W-wie. W naszym konsumpcyjnym świecie zaczęła obowiązywać zasada: bardziej opłaca się wyrzucić i kupić nowe niż naprawić stare niestety Odpowiedz Link Zgłoś
b.wierzbowska1 Re: naprawa Barbie 26.02.09, 13:16 Dzieki za odpowiedź Baterie oczywiście wymieniłam, ale to nie one są przyczyna. Szajs taka lalka(( Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: naprawa Barbie 26.02.09, 20:08 Wyslij emaila do firmy Mattel (nie wiem, czy maja przedstawicielstwo w polsce, ale na ich stronie napewno jest email co 'customers service') z informacja, ze kupilas, przestalo dzialac, jestes b. rozczarowana, bo wierzylas w ich jakosc i takie tam duperele. Czesto duze koncerny bez dyskusji wymieniaja zespute produkty (ja w ten sposob wymienilam produkt LeapFrog, z tym ze to sie dzialo w Wlk. Bryt.). service.mattel.com/uk/ ooo, a tutaj polski adres: service.mattel.com/intl/pl.asp Odpowiedz Link Zgłoś