laurka2000 20.11.03, 16:03 Kochani, chciałabym kupić farbki do malowania na szkle. Niestety nie wiem gdzie jest największy wybór i jakie (jakie firmy) będą najlepsze. Jeśli ktoś mógłby mi coś doradzić, będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosiamamafilipa Re: farby do malowania na szkle 21.11.03, 19:39 hej widzialam ostanio w Lidl na powstancow slaskich takie farbki ok 20zl komplet Odpowiedz Link Zgłoś
lucynax Re: farby do malowania na szkle 22.11.03, 22:30 Są dwa rodzaje farb:profesjonalne do malowania witraży itp.Są trwałe, niezmywalne.Ja używam takich włoskiej firmy Ferrario, do kupienia w specjalistycznych sklepach dla plastyków. Są też farby, które nadają się dla dzieci od 3 lat.Można nimi malować obrazki na folii, a potem się taki obrazek odkleja i przenosi na okno, czy co się tam chce. Ja mam firmy Simba i Nerhau.Można kupić w supermarketach i katalogach wysyłkowych. Są sprzedawane w zestawach po kilka kolorów z wzorami do kopiowania. Ja kupuję jeszcze farby folia- bringmann w buteleczkach 80 ml, bardzo bogaty wybór kolorów, konturówek, farby fluorescencyjne i z brokatem. Kupuję je w Gorzowie w tylko jednym sklepie, nie mam pojęcia gdzie je kupić w innych miastach. pozdrawiam Lucyna Odpowiedz Link Zgłoś