alesio23 19.03.09, 13:14 Doradxcie coś dobrego. Mam skóre strasznie wysuszoną. Idę niedługo do sklepu więć odpowiedzcie zanim mnie wywalą. myslałam o czymś z vichy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: Podkład 19.03.09, 13:17 bosze...a ja myslałam, że chodzi o podkład na łóżko, jaki się kładzie np w szpitalach, żeby prześcieradeł pacjenci nie brudzili.... i myslę, co ma wysuszona skóra do wiatraka, już chciałam pisać, żebyś dupsko emolium smarowała ...a tu na końcu zonk: VICHY...i oświeciło mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: Podkład 19.03.09, 13:18 vichy owszem, niezłe jest , dobierzesz z pewnością do typu cery, ja obecnie używam coś tańszego, a mianowicie Loreala , a wiem, że oni mają gamę podładów dla różnych rodzajów skóry. Ja jestem zadowolona,jak kończy mi się buteleczka od razu kupuję taką samą. Odpowiedz Link Zgłoś
mara_jade73 Re: Podkład 19.03.09, 14:38 używam już Vichy od kilku lat i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
ja1ja1 Re: Podkład 19.03.09, 14:40 uwielbiam vichy, mam strasznie sucha skórę, jak nie posmaruje sie po kąpieli to czuję jakbym była naciągnięta strasznie. Po każdym myciu tez muszę.Dobre są szampony i żele, używam tez dezodorant w kulce. Odpowiedz Link Zgłoś