Dodaj do ulubionych

Domek dla lalek...

28.11.03, 09:47
Gdzie w Warszawie mozna kupic domek dla lalek, wlasciwie same mebelki.
Podobaja mi sie zestawy Wadera, ale nigdzie ich nie moge znalezc.
Znam tylko zestawy z IKEI, a domkow Barbie nie trawie.
Bede wdzieczna za kazda podpowiedz.
Obserwuj wątek
    • marghe_72 Re: Domek dla lalek... 28.11.03, 15:32
      Zajrzyj do sklepu z zabawkami na Emilii Plater niedaleko Emilki (są tam 2
      sklepy obok siebie, Ty wchodź do tego po prawej) - można kupic zarówno domki
      jak i komplety mebli drewnianych (chyba 38 zlotych kosztuje jeden komplet).
      W Galerii Mokotów, na parterze, jest stoisko z drewnianymi zabawkami, swego
      czasu mieli równiez meble.
      M.
    • ewail Re: Domek dla lalek... 01.12.03, 09:27
      Hej Gutek!!!
      Ten domek dla lalek to dla Ciebie czy Twojej córki??? Skoro dla niej to
      powinnaś uszanować jej wybór i pozwolić go dokonać!!!
      Mama Julci - szukająca extra domku dla Barbie!!!
    • kolorko Re: Domek dla lalek... 01.12.03, 09:47
      2 tygodnie temu w geant na jubilerskiej widzałam zestawy wadera: łazienka,
      kuchnia i chyba sypialnia lub salon.To były zestawy mebli, nie wiesz, czy wader
      ma też domek?
      pozdrawiam- Ania
    • gugutek Re: Domek dla lalek... 01.12.03, 11:31
      Pisalam do Wadera, mają tylko mebelki:
      "Witam!
      Te mebelki powinna Pani znaleźdź w real, jeśli ich nie będzie to proszę się
      skontaktować z naszym oddziałem w Warszawie Hurtownia Traff ul.Laserowa4 tel
      685-47-73, 666-92-00 szef Wojciech Brennek, oni prowadzą sprzedaż detaliczną"

Co do wyboru prezentu przez moja corke - ma 21 miesiecy i na razie nie przepada
      za Barbie. Pewnie nadekjzie kiedys czas, kiedy polozy sie przed wystawa i
      oznajmi, ze musze jej kupic to obrzydlistwo w kolorze rozowym. I ja jej to
      kupie. Choc w duchu mam nadzieje, ze bedzie miala lepszy gust wink
      • kaazka Re: Domek dla lalek... 02.12.03, 02:15
        Z ciekawosci poszukalam tych mebelkow i znalazlam smile
        www.wader-wozniak.pl/wader.php?lang=pl&grid=ph&pid=29000
        sprawdze ten sklepik przy E.Plater, bo do tej pory sklanialam sie ku domku z
        IKEI
    • kurkitrzy Re: Domek dla lalek... 02.12.03, 07:22
      My mamy ten domek z IKEA wraz z mebelkami. Zosia bardzo go lubi - dzicie, które
      ją odwiedzają też smile

pozdr.
      Edyta
      • kolorko Re: Domek dla lalek... 02.12.03, 15:03
        A w jakim wieku była Zosia, gdy dostała ten domek?
        Czy 2-letnia panienka bedzie nim zainteresowana?
        pozdrawiam- Ania
        • kurkitrzy Re: Domek dla lalek... 02.12.03, 18:18
          Aktualnie Zosia ma 2 lata i 7 miesięcy. Domek dostała miesiąc temu.
          Powiem szczerze, że w kwietniu (czyli wtedy, gdy kończyła 2 latka) chyba nie
          byłaby nim tak bardzo zainteresowana jak teraz. Spróbuj, o ile to możliwe
          zabrać córcię do IKEA i tam sprawdź jej zainteresowanie domkiem.
          Nasza Zosia nie mogła się od niego oderwać smile

pozdr.
          Edyta
          • aggis Re: Domek dla lalek... 02.12.03, 23:33
            cześć,
            a ja polecam zajrzenie na stronę www.novumgrom.pl. To jest firma, która
            produkuje place zabaw, ale również sprzedaje zabawki edukacyjne dla dzieci -
            ogromna oferta! Mają w niej domek dla lalek (dużo fajniejszy moim zdaniem niż
            ten Ikeowski) i super mebelki modelinowe do tego domku. Warto przejrzeć sobie
            ich ofertę, bo zabawki są super i w całkiem rozsądnych cenach. Domek kosztuje
            98zł. Ja już dla swoich córeczek wybrałam u nich prezenty pod choinkę i na
            Mikołaja. Te na Mikołaja przysłali mi bardzo szybko (za zaliczeniem pocztowym -
            trwało to około tygodnia). Ważne tylko, gdybyś się zdecydowała, żebyś złożyła
            zamówienie w ich warszawskim biurze handlowym, bo mają podobno bardzo dużo
            zamówień, a jak zamówisz w Warszawie (np. faxem lub mailem) to oni tam
            najszyvbciej koordynują realizację. A jak napiszesz bezpośrednio przez stronę
            internetową do głownego magazynu to może to trwać nieco dłużej, bo realizują
            zamówienia w kolejności nadejścia. Ja zadzwoniłam pod numer warszawski i
            wszystko poszło bardzo sprawnie - a ceny oczywiście te same. Numer do nich (w
            Warszawie); (022) 867 22 65, albo mail: biurohandlowe@novumgrom.pl
            Pozdrawiam, Agnieszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka