mojamajunia 15.04.09, 14:24 Dziewczynki powiedzcia jak to jest chcę kupić swojemu dziecku taki jeżdzik Chicco sprawdzałam cenę w sklepie ok.280 zł. a na allegro prawie 100zł. mniej czy to są podróbki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotowdream Re: Jeżdzik Chicco na allegro 15.04.09, 20:51 Ja kupiłam na allegro taki jeździk, jest oryginalny, w sklepach poprostu przesadzają z cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam123 Re: Jeżdzik Chicco na allegro 15.04.09, 23:35 tak, tak ceny tych jeździków mocno spadły. Kupowałam dla swojego synka prawie dwa lata temu i płaciłam na allegro około 250-300 PLN. Dwa miesiące temu kupiłam dla siostrzenicy w Argosie w UK za 29Ł, czyli mniej niż 150 PLN. Jeździki są identyczne, może chicco będzie wprowadzało na rynek coś nowego i stąd te niższe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Jeżdzik Chicco na allegro 16.04.09, 02:18 a ja ostrzegam. Wszystko jest piękne, póki się nie pojawią problemy. Te jeździki są kupowane poza granicami Polski i nie są przyjmowane do serwisu chicco w Polsce. Niestety przerabiałam ten problem przy jeździku Quatro Odpowiedz Link Zgłoś