kinder0610 30.06.09, 09:17 Co kupujecie przeciw komarom? Czy kupujecie kosmetyki CHICCO na komary? Czy rzeczywiście są dobre? Mają też taki do prądu czy to działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunia34 Re: Chicco - na komary WartO? 30.06.09, 23:58 mam żel chicco i jak dzisiaj posmarowałam dzieci to pomimo chmary komarów są niepogryzione. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra warto 01.07.09, 00:07 Kupiłam cały "zestaw" wtyczki, zele, roll-on, oraz "długopis" w razie ugryzienia I mucha nie siada! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: warto 01.07.09, 09:24 Mamy do kontaktu chicco super! super!, w tym roku muszę kupić drugi do pokoiku drugiego dziecka, naprawdę działa!!! Mamy też spray dla dzieci od urodzenia,nawet przyjemny zapach, ale wg mnie to urządzenie do kontaktu jest lepsze - zdarzyło się ukąszenie mimo popsikania sprayem, no ale nie wszędzie ma się kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: warto 01.07.09, 11:21 Dzięki, jesteście niezastąpione.Chyba się więc zdecyduje i kupię. A jeszcze jakaś inna firma produkuje coś na komary ale dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: warto 01.07.09, 12:46 mathercare ma bransoletki - obecnie po 10 zł. Ale jescze nie wypróbowane sa Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: warto 01.07.09, 22:55 Bransoletki Mothercare tak samo skuteczne. I pachną tak samo jak Chicco- ten sam preparat. Odpowiedz Link Zgłoś
lutka27 Re: Chicco - na komary WartO? 01.07.09, 22:58 Raczej nie działa mam spray przeciw i pisak po ugryzieniu, mała dziś po działce cała pogryziona a pryskałam co godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Chicco - na komary WartO? 02.07.09, 10:58 Wtyczka do kontaktu u nas nie działała Komary sobie siedziały spokojnie koło niej na ścianie. Odpowiedz Link Zgłoś
zizuul Re: Chicco - na komary WartO? 16.07.09, 15:50 u mnie w ogole nie zdalo egzaminu. proponuje www.2future.pl/Produkt/381/niwelator_ukaszen_komarow jest naprawde dobry Odpowiedz Link Zgłoś
gloria-victis Re: Chicco - na komary WartO? 16.07.09, 16:10 mam Zanza No w kulce - lubie ten zapach. nawet siebie nim smaruje w strategicznych punktach (twarz, kark, rece) i dziala bez zarzutu dziecie jesli ma pogryzienia to tylko wtedy gdy niczym nie jest chronione bransoletki mothercare tez mam i sa skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
kazik355 Re: Chicco - na komary WartO? 24.07.13, 10:55 szukalem tez na forach jakiejs opinii, ale w koncu zona kupila ten z kolekcji przeciwkomarom zchicco i naprawde jest dobry, wiadomo cudow nie ma, ale nie jest szkodliwy dla dzieci i kobiet w ciazy, a do tego dosc skuteczny. Wczoraj siedzielismy wieczorem przy grillu i bylo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
anetos00 Re: Chicco - na komary WartO? 24.07.13, 22:46 W skład serii "Chicco Zanza No" wchodzi też przenośne urządzenie odstraszające komary.Koncepcja ciekawa - bez chemii,można przypiąć do wózka.Ale ja nie polecam. Ani trochę nieskuteczne! Beznadzieja -komary na tym spokojnie siadały... 60 zł wyrzucone w błoto Odpowiedz Link Zgłoś
kazik355 Re: Chicco - na komary WartO? 25.07.13, 13:11 o kurcze, o tym chicco zanza no nie slyszałem, ale w necie widze dosc dobre opinie ma, roznie bywa z takimi produktami, niektorzy zadowoleni, inni nie, ale dzieki za opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
zorganizowanydom Re: Chicco - na komary WartO? 25.07.13, 16:09 Wtyczek Chicco do kontaktu nie polecam. Miałam dwie w małym, dziecięcym pokoju, a komary latały i gryzły bez wytchnienia. Po kilku próbach wywaliłam te ustrojstwa do kosza. Szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś