paniwaz 30.06.09, 15:27 Jestem gotowa zainwestować w noże japońskich wojowników, byle nie ostrzyć ich co miesiąc a mięso po odfiletowaniu od kości nie było od razu zmielone. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coronella Re: Barrrdzo ostre noże - polećcie coś 30.06.09, 17:15 Zepter. Mam wiele ich rzeczy, do wielu mam uwagi, ale noże sa dla mnie absolutnie rewelacyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: Barrrdzo ostre noże - polećcie coś 30.06.09, 21:06 DUKA ma swietne noze kute Kobe - poluj na przeceny, mozna kupic 50% taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 ceramiczne 02.07.09, 19:41 polecam noze ceramiczne, mam 3 i nie wyobrazam juz sobie bez nich zycia Odpowiedz Link Zgłoś
lusesita123 Re: Barrrdzo ostre noże - polećcie coś 16.07.09, 10:00 Jeżeli chodzi o ostre i dobre noże to jedynie noże firmy Glowel. Ostrzejszych naprawde nigdy nie mialam (nie raz pociełam sobie nimi dlonie - to akurat taki minus :0 ale wynikający wyłącznie z mojej niezdarności Jezeli chodzi o kontakt, to w internecie są dośc słabo rozreklamowani ja znalazlam jedynie cos takiego na ich temat www.4egg.pl/glowel-noze-kuchenne/ Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Barrrdzo ostre noże - polećcie coś 16.07.09, 13:32 Ostatnio kupiłam nóż uniwersalny Felix Solingen. Póki co - ok Odpowiedz Link Zgłoś
mala242 Re: Barrrdzo ostre noże - polećcie coś 16.07.09, 20:50 polecam noże TUPPERWARE-rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Barrrdzo ostre noże - polećcie coś 21.07.09, 22:07 Moja niespełniona miłość to Porsche. Ale jeszcze nie kupiłam, więc nie wiem jak w działaniu. Odpowiedz Link Zgłoś