vestit 11.08.05, 19:00 zaczyna mnie to juz coraz mniej bawić matrix jestes prosty... myslałem że jesteś inteligentny, sprawiedliwy, ponad innymi podziałami jak widać myliłem się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrix_has_you Re: usunąć moderatora 11.08.05, 20:58 Uwagi o moderacji proszę umieszczać na forum o moderacji. To jest forum o Siemianowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
a_i_g Re: usunąć moderatora 11.08.05, 22:23 a mozna tutaj umieszczac opinie o moderacji na forum o SIEMIANOWICACH???? w koncu temat jest jak najbardziej o SIEMIANOWICACH bo chodzi o moderacje na forum o SIEMIANOWICACH ŚLĄSKICH AiG PS. Chyba nikt tego postu nie usunie, w koncu jest w nim trzy razy uzyte slowo SIEMIANOWICE upssss...cztery razy. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin368 Re: usunąć moderatora 11.08.05, 22:37 A jak będę się chciał z sąsiadem zamienić na łóżka i o tym napisze, to moderator może zapytać, czy aby na pewno sąsiad jest z Siemianowic? - i usunie :) Bo to nie na temat i nie miejsce i nie czas! Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_has_you Re: usunąć moderatora 11.08.05, 23:50 Uwagi o moderacji - forum o moderacji. Nie, nie chodzi tu bynajmniej o słowo Siemianowice - byłby to absurd i dziwię się a_i_g, że tego nie rozumiesz. Co do zamiany łóżek z sąsiadem nie wiem czy jest forum na ten temat - musisz ryba sam poszukać, albo ewentualnie stworzyć :) To z mojej strony tyle - myślę, że Siemianowice to masa tematów, trzeba tylko o nich pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
vestit Re: usunąć moderatora 13.08.05, 18:18 ale jestes uparty matrix... chyba widzisz że wielu uzytkownikom forum nie podoba sie, to że jesteś "moderatorem-cenzorem" a tak nie dawno temu pisałeś o szandarze ze trzyma sie stołka... robisz to samo! Odpowiedz Link Zgłoś