magda79pn Re: gdzie w poznaniu sklep QUELLE ? 11.07.09, 19:31 byłam dzisiaj w pestce i coś mi wpadło w oko ale nie było mojego rozmiaru, gdzie jeszcze jest sklep stacjonarny quelle? Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: gdzie w poznaniu sklep QUELLE ? 14.07.09, 01:16 w Panoramie wchodząc od placu zabaw jeden z pierwszych sklepów na parterze po lewej stronie. Prawdopodobnie jeszcze w ETC Swarzędz może coś takiego jeszcze koncówki serii Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: gdzie w poznaniu sklep QUELLE ? 14.07.09, 09:45 dzięki, zadzwonię na ul.boranta i zapytam czy mają to o co mi chodzi, w katalogu maja same nowości a rzecz którą szukam jest "starsza", w panoramie chyba niema już sklepu quelle... niestety, a do etc swarzędz nie mogę znaleźć nigdzie numeru tel bo mam bardzo daleko żeby tam jechać w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
mam.dwa.skarby Pytanie o zakupy w qulle 14.07.09, 07:27 nigdy nie robiłam zakupów. i może wiecie jak to jest : spodobała mi się lala ale wolałabym ją zobaczyć zanim kupię, czy jest taka możliwość?? czy jak nie będzie jej w sklepie stacjonarnym (bo wiadomo ,że nie mogą mieć wszystkiego na sklepie), to nie ma szans?? dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Pytanie o zakupy w qulle 14.07.09, 11:28 zadzwoń do quelle w poznaniu na ul.unii lubelskiej, tam ci powiedzą bo ja nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś