anjazzielonego 22.07.09, 08:46 Dziewczyny, czy w H&M pojawiły się już rzeczy jesienno - zimowe? np. berety, które są na allegro po niecałe 30 zł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izryn Re: H&M - jest już coś na jesień? 22.07.09, 12:40 W sklepie są rzeczy które pojawiły sie na allegro, widziałam dziś w Arkadii berety szare i w zygzakowate paski brązowo-różowo-turkusowe, do do tych ostatnich są też rękawiczki. Pojawiły się też jesienne kaszkiety i pasujące do nich balerinki. Na dziale dla młodszych dziewczynek widziałam berety w kolorze fuksji. Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: H&M - jest już coś na jesień? 22.07.09, 13:33 dziękuję za wiadomość dziś wpadnę na 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: H&M - jest już coś na jesień? 22.07.09, 13:35 a sa juz moze sukienki z kolekcji jesiennej - wzrost 86-128? Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: H&M - jest już coś na jesień? 22.07.09, 18:33 Byłam w KRK, z jesiennych rzeczy są tylko berety: szare i amarant, jakieś rękawiczki i szaliki w paski, były kurtki na jesień, ale nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: H&M - jest już coś na jesień? 22.07.09, 20:27 U nas tylko kaszkiety i balerinki pasujące do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
aneckey Re: H&M - jest już coś na jesień? 22.07.09, 22:14 Widziałam w Gdańsku takie tuniczki w 3 kolorach z kitty,takie dzianinkowe Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M - jest już coś na jesień? 23.07.09, 00:02 Widzialam dzisiaj w Warszawie (Arkadia) berety w pasy z rekawiczkami do kompletu, sa tez dzioaninowe czapki w cienkie paseczki kolorowe, berety szare ze zlotawym połyskiem i chyba brudnoróżowe. Poza tym z jesiennych rzeczy - bezrekawniki, takie niby-puchowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Getry ? 23.07.09, 17:10 Czy u was pojawiły się już getry/ocieplacze ?? Na allegro się już pojawiły ... photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/694/68/30/694683043 Na niemieckiej stronie h&m , widziałam też czapeczki które są co roku ( inne wzory) z nausznikami po bokach na polarku ... I golfiki ... Wiem że to śmieszne ... Mamy Lipiec upał 35 stopni ...a tu w Zarze pojawiły się kurtki zimowe ... A ja czekam na ocieplacze na nóżki , golfiki i czapki jesienno/ zimowe ... Wiem tylko że jak się pojawią to po miesiącu nie będzie po nich śladu nie mówiąc już o zimie ... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Getry ? 23.07.09, 19:35 getrów nie widziałam - nam wystarczą zeszłoroczne Czapki z nausznikami na polarku, jesli cię interesuja, to sa w next - linka do zdjęcia, jakie, zamiesciłam obok w watku o next. > Wiem że to śmieszne ... Mamy Lipiec upał 35 stopni ...a tu w Zarze pojawiły si > ę > kurtki zimowe ... ja tam lubie miec wszystko skompletowane wczesniej - i tak, poza spodniami narciarskimi i lepszymi niz zeszłoroczne rękawicami, najstarszą córke mam juz na zime obkupioną A mlodszym cos sie wybierze, z tego co mam, ew. cos tam dokupimy, ale zima nas raczej nie zaskoczy Odpowiedz Link Zgłoś