Dodaj do ulubionych

Krem na noc???

06.06.06, 19:59
Stosujecie kremy na noc czy tylko na dzień a nocą dajecie odpocząć twarzy?Co
myślicie o kremach "2 w 1" czyli takim samym na dzień i na noc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sznureczek Re: Krem na noc??? IP: *.kozani.acn.gr 06.06.06, 20:19
      Ja zdecydowanie uzywam dwoch.Na dzien o lzejszej kosystencji, najlepiej z
      faktorem slonecznym,a na noc tresciwsze,gestsze i bardziej tluste.Ostatnio
      odkrylam serum na noc Adrien Arpel w postaci niebieskiego olejku.Rano twarz
      jest gladziutka i mieciutka.
    • Gość: zołza Re: Krem na noc??? IP: *.skranetcan.pl 06.06.06, 20:42
      To zależy od rodzaju i stanu twojej cery, każda ma inne wymagania. Ja używam na
      dzień lekkiego nawilżającego pod makijaż, na noc bardziej treściwego i smaruję
      się nim nie przed samym spaniem, ale kiedy już na pewno wiem, że nigdzie nie
      wyjdę czy też, że nikt mnie nie odwiedzi. Krem ma wtedy czas, żeby się
      porządnie wchłonąć, a nie wytrzeć w poduszkę.
    • Gość: kasia Re: Krem na noc??? IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 07.06.06, 10:25
      zawsze stosuję krem na noc; zdarza się że kupię taki, który polecany jest i na
      dzień i na noc, ale i tak stosuję go raz dziennie np. na noc; rano preferuję
      lekkie kremy ze względu na tłustą cerę, na noc" bogatsze"
      • myszka217 Re: Krem na noc??? 07.06.06, 15:55
        Jakich używasz kremów na noc bo też mam tłusta cere i jakoś nie mogę znaleśc
        odpowiedniego kremu dlatego nic nie używam na noc za to na dzien obowiązkowo
        Dax cosmetics-Cera mieszana.
        • Gość: zołza2 Re: Krem na noc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:08
          > Jakich używasz kremów na noc bo też mam tłusta cere i jakoś nie mogę znaleśc
          A może postarasz się znaleźć?

• Gość: kasia Re: Krem na noc??? IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 07.06.06, 17:47
          kiedy kupuję krem na noc, wybieam nie tylko te dla cery tłustej, ale również
          dle mieszanej, normalnej, albo odżywcze dla każdego typu cery; testuję kremy
          różnych firm,ale wracam do ulubionych; aktualnie mam krem wygładzający Happy
          style Kolastyny, jest dla każdego rodzaju cery

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka