gruba_lola 06.06.06, 19:59 Stosujecie kremy na noc czy tylko na dzień a nocą dajecie odpocząć twarzy?Co myślicie o kremach "2 w 1" czyli takim samym na dzień i na noc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sznureczek Re: Krem na noc??? IP: *.kozani.acn.gr 06.06.06, 20:19 Ja zdecydowanie uzywam dwoch.Na dzien o lzejszej kosystencji, najlepiej z faktorem slonecznym,a na noc tresciwsze,gestsze i bardziej tluste.Ostatnio odkrylam serum na noc Adrien Arpel w postaci niebieskiego olejku.Rano twarz jest gladziutka i mieciutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Krem na noc??? IP: *.skranetcan.pl 06.06.06, 20:42 To zależy od rodzaju i stanu twojej cery, każda ma inne wymagania. Ja używam na dzień lekkiego nawilżającego pod makijaż, na noc bardziej treściwego i smaruję się nim nie przed samym spaniem, ale kiedy już na pewno wiem, że nigdzie nie wyjdę czy też, że nikt mnie nie odwiedzi. Krem ma wtedy czas, żeby się porządnie wchłonąć, a nie wytrzeć w poduszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Krem na noc??? IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 07.06.06, 10:25 zawsze stosuję krem na noc; zdarza się że kupię taki, który polecany jest i na dzień i na noc, ale i tak stosuję go raz dziennie np. na noc; rano preferuję lekkie kremy ze względu na tłustą cerę, na noc" bogatsze" Odpowiedz Link Zgłoś
myszka217 Re: Krem na noc??? 07.06.06, 15:55 Jakich używasz kremów na noc bo też mam tłusta cere i jakoś nie mogę znaleśc odpowiedniego kremu dlatego nic nie używam na noc za to na dzien obowiązkowo Dax cosmetics-Cera mieszana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza2 Re: Krem na noc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:08 > Jakich używasz kremów na noc bo też mam tłusta cere i jakoś nie mogę znaleśc A może postarasz się znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Krem na noc??? IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 07.06.06, 17:47 kiedy kupuję krem na noc, wybieam nie tylko te dla cery tłustej, ale również dle mieszanej, normalnej, albo odżywcze dla każdego typu cery; testuję kremy różnych firm,ale wracam do ulubionych; aktualnie mam krem wygładzający Happy style Kolastyny, jest dla każdego rodzaju cery Odpowiedz Link Zgłoś