Dodaj do ulubionych

czy jest ktos z lublina?

28.12.03, 22:58
czesc wszystkim. od niedawna mieszkamy tutaj z zonka i nie znamy jeszcze
lublina a juz niedlugo przybedzie nam maly czlowieczeksmile czy moglibyscie nam
dac jakies adresy komisow w lublinie z wozkami i tym podobnymi "malymi"
akcesoriami? z gory wielki dzieki.
pozdrawiam tomek
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: czy jest ktos z lublina? 29.12.03, 12:43
      tomy76 napisał:

> czesc wszystkim. od niedawna mieszkamy tutaj z zonka i nie znamy jeszcze
      > lublina a juz niedlugo przybedzie nam maly czlowieczeksmile czy moglibyscie nam
      > dac jakies adresy komisow w lublinie z wozkami

No coz, ja pochodze z Lublina, ale od kilku lat mieszkam gdzie indziej i
      niestety, adresow komisow nie znam (sama chatnie jakies poznam). Moge natomiast
      polecic sklep baby Fant (sa chyba dwie lokalizacje, ja jezdze na Lotnicza -
      boczna od Meczennikow Majdanka). Nie jest to moze sklep typowo tani, ale za to
      maja duzy wybor wszystkiego, szczegolnie wlasnie wozkow, fotelikow, krzeselek
      (my tam wlasnie kupilismy wysokie krzeselko dla niuni). Poza tym maja zabawki,
      troche ubranek i akcesoria, a nawet pieluchy. Miewaja promocje - ja np. kupilam
      kilka rzeczy f-my Chicco, bo akurat byla promocja bodajze 20% taniej na
      akcesoria tej firmy.

Poza tym na ul. Braci Wieniawskich (Czechow) jest nieduzy sklepik, w ktorym
      maja ubranka firmy Pinokio (bardzo lubimy ich pajace i spiochy).

pozdr
      aga
    • agmusz Re: czy jest ktos z lublina? 29.12.03, 13:56
      Czesc,
      nie jestem juz z Lublina, ale znam komis na ul. 1 Maja (obok dworca PKP). Jest
      to slepa uliczka i na samym jej koncu (tym slepym), po lewej stronie w podworzu
      jest komis. Sama nic tam nie kupilam, ale kolezanka wozek. Widzialam tam m.in.
      wozki ABC Design. Polecam Baby Fant przy Lotniczej- bardzo duzy wybor wozkow,
      fotelikow sam., lozeczek, zabawek. Natomiast ubranka sa w wiekszym wyborze w
      Rampersie przy Smoluchowskiego lub w ich sklepie przy Dolnej Panny Marii (obok
      Placu Wolnosci)- bardzo mile i kompetentne Panie tam pracuja.
      Pozdrawiam
      Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka