denim81 15.08.09, 15:14 pomóżcie mi wybrać ciśnieniowy ekspres do kawy. Taki do 1000zł da się kupić w miarę dobry?? Na co zwracać uwagę przy kupnie takiego ekspresu??Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masjedi Re: ekspres do kawy 21.08.09, 01:40 myślę, że powinnaś kupić fajny ekspres do 1000zł. Dla mnie najważniejsze żeby była opcja ubijania piany bo uwielbiam latte a tak poważnie to wejdź sobie na stronkę euromall.pl i oni Ci doradzą. Ja kupowałam tam pralkę, prostownice i depilator i za każdym razem doskonale mi doradzili. kontaktuj się z nimi. Smacznej kawki życzę Odpowiedz Link Zgłoś
ja1ja1 Re: ekspres do kawy 21.08.09, 09:40 dobry ekspres do 1000 raczej nie, ale chyba ze uzywany na allegro. Polecam jura. Odpowiedz Link Zgłoś
amka2006 Re: ekspres do kawy 21.08.09, 14:29 Do 1 tys na 100% kupisz ekspres w nesspreso w warszawie na nowym świecie; kawa jest wysmienita z niego, mozesz na miejscu degustowac wsrod wielu gatunkow, sa to ekspresy na kapsuly, ale takiej kawy jak z tych ekspresow nie wypijesz nigdzie, miod malina bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1220 Re: ekspres do kawy 08.10.09, 14:51 Witam polecam bardzo dobry i tani ekspres na kapsuły EKSPRES NAUTILUS spieniacz mleka gotowość pracy w 30sek. BARDZO SERDECZNIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
ann.b2 Re: ekspres do kawy 08.10.09, 14:53 Witam Cię. Mam nadzieję, że jeszcze nie wybrałaś tego ekspresu. Sama ostatnio miałam tez dylemat co kupić, poradziłam się kilku osób i teraz jestem szczęśliwa posiadaczką ekspresu na kapsuły. Firma nazywa się Energy Drinks Service i sprzedaje produkty firmy Julius Meinl, w tym także ekspresy ciśnieniowe na kapsuły. Ja wybrałam Nautilusa, kupiłam w promocji-499 zł za ekspres+160 dowolnych kapsuł. Gorąco polecam, bo naprawdę smak jest jak w kawiarni, a cena naprawdę robi wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_19 do ann.b2 08.10.09, 15:04 czy mogłabyś napisać gdzie można nabyć taki ekspres? jestem również bardzo zainteresowanaz góry bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
ann.b2 Re: do ann.b2 08.10.09, 15:21 Dostałam ulotkę od znajomych (bo to oni pierwsi kupili), zadzwoniłam i w ciągu kilku dni przywieźli ekspres kurierem. Ja jestem z Warszawy to nie było problemu, bo biuro jest w Warszawie. Ale skoro kurierem to i pewnie na całą Polske wożą. Możesz spróbować telefonicznie (022) 722-44-50. Jest jeszcze strona www.julius-meinl.pl i tam możesz sobie zobaczyc jak wyglada ten ekspres Nautilus. Ja kupiłam czerwony, jest odjazdowy Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: ekspres do kawy 08.10.09, 15:13 Ja tam kawy nie piję ale mój mąż uwielbia kawę z Senseo. Nie jest on do końca ciśnieniowy ale też cena znośna. Na razie nie stać nas na droższy, poza tym nie warto dla jednej osoby Moja mama ma zwykły przelewowy i zawsze jak jest u nas mówi, że nasza kawa to 'taka dobra...', nie jak jej Odpowiedz Link Zgłoś