Dodaj do ulubionych

To może 80' rocznik:-) ??

26.02.04, 08:27
Widzę ,że wszystkie mamusie poszukują swoich rocznikówbig_grin W takim razie ja
szukam mam z fantastycznego rocznika 80' Mam nadzieję ,że nie jestem samasmile
POzdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kmiszka Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:25
      hej!
      nie jesteś sama.
      Mamusią planuję zostać w kwietniu, także juz niedługo.
      pozdrawiam
    • monikadw Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:28
      czesc smile
      ja tez jestem z tego rocznika smile dokladnie z kwietnia smile
      a mamusia zostane w maju albo w czerwcu - to juz zalezy od dzidzi wink

pozdrawiam,
      Monika+Brzuszek
    • valkiria11 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:29
      cześć ja jestem z rocznika 80smilesmilei będę mamą pażdziernikowąsmilemam nadzije,że
      wszystko będzie dobrze.jeżelio macie ochotepogadać to podaje numer gg
      2936417.piszcie rocznik 80smilesmile
    • carri Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:31
      Czesc! Ja tez jestem z 80 i wg moich wyliczen bede mama w pazdzierniku! Wczoraj
      bylam u lekarza i moje malenstwo ma 2mm! Swoja droga to pocieszajace, ze jest
      nas wiecej, ktore w tym wieku beda mialy dzidzie smile
    • omn3 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:35
      Czesc dziewczyny,ja jestem mama 16 miesiecznego Olivera.Urodzilama sie w maju
      80.Mocno was pozdrawiamy.
      • juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:59
        O jak nas duzosmile Ja jestem z sierpniasmile A moja fasoleczka ma dokladnie 3cm i
        termin na wrzesien. Podobno 24 lata to idealny wiek na pierwsze dzieckobig_grin
        Pozdrawiam 80' wink
    • joannasch Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:54
      Ja tez '80 !!! Mija mi wlasnie 31 tydzien - termin mam na kwiecien czyli juz
      niedlugo!! Poza tym jestem z Warszawy, moze wiec ktoras z Was takze??
      Czujemy sie dobrze, choc maluszek ( podobno synek ...) niesamowicie upodobal
      sobie moje i tak pokopane juz zeberka a ostatnio pecherzyk moczowy wink Przytylam
      juz jakies 15 kg i absolutnie sie tym nie martwie...

Pozdrawiam WSZYSTKIE MAMUSIE te z rocznika 1930 takze smile
      • juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 11:03
        Jakoś z przerwami pisalam poprzedniego posta ,że aż mnie wyprzedziłaśsmile Ja
        też wawa, witamsmile
    • carri Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 11:10
      Ja tez w Wa-wy! Jak juz wszystkie urodzimy, to bedziemy musialy sie umowic na
      jakis wspolny spacerek smile
    • maksyma Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 11:27
      hej.ja jestem z grudnia 80.bobo ma przysc na swiat w sierpniu(ma teraz 12 cm).
      mieszkamy w Poznaniu-moze ktores z mam tez tu mieszka.
      pozdrawiam wszystkie mamy
      maksyma+16 tyg.bobo
      • juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 14:38
        Świetny pomysł z tym spacerkiem! Nie wiem jak jest u Was, ale z mojego rocznika
        ze znajomych i przyjaciół jeszcze nikt się nie śpieszy z wydawaniem na świat
        potomstwa jestem pierwsza i wszyscy są w szokusmile Więc fajny będzie spacerek z
        innymi "odważnymi" mamusiamibig_grin
        Pozdrawiam poznańsmile bardzo lubię to miasto i okolice, często bywalam tam
        kiedyś.
        • mloda.mama Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 14:44
          Czesc!!! Ja też jestem z tego rocznika, mój mąż także więc jest nas jeszcze
          więcej smile)) Jestem w 38 tyg. więc to juz nie dlugo. Pozdrawiam wszystkie
          mamy!!!!
          • juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 14:52
            Witajsmile Jak wpisujemy też mężulków to Twój nie będzie osamotniony, mój też
            80' smile , no i proszę jak nas dużo big_grin
          • kredkam Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 16:41
            ja tez z 80smile )1.06.80, mój synek ma sie urodzić na dniach, pozdrawiam
      • antresolka do maksymy 27.02.04, 16:29
        hej, ja jestem z `81 i termin na 1 sierpnia smile i też z Poznania smile
        jakby co to podaje mój nr gg 2258871

pozdrawiam
        _________
        czarownica+18 tyg gwiazdka
    • majarzeszow Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 15:44
      to i ja sie dopisuje ! urodzilam sie 06.06.1980 ! dzidzius przyjdzie na swiat na
      przelomie maja i czerwca !

maja
      • juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 27.02.04, 11:56
        Witam nowe 80'- tkismile
        Czym się w ogóle zajmujecie dziewczyny??
        • omn3 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 27.02.04, 12:39
          Czesc.Ja jestem studentka(wlasnie wracam na studia po urlopie dziekanskim).A w
          ciazy i do teraz siedze w domku, prowadze dom i zajmuje sie Olisiem.W ciazy
          myslalam ze oszaleje,nudzilam sie strasznie.Mąz przychodzil po 18.00 a ja caly
          dzien sama z Olisiem w brzuszku.Jak Oliver sie urodzil to nie da sie nudzic--to
          demolkasmile))))
          Jedna z nas napisalam ze sa pierwszi wsrod znajomychsmileu nas jest podobnie(te
          same roczniki oczywiscie),chociaz moja kolezanka co razem mieszkalysmy na
          studiach ma przesliczna coreczke Helenkesmile))To jestesmy dwie,a reszta jeszcze
          nie mysli--niech zalujasmile))))))
          • 24kasia24 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 27.02.04, 16:37
            Cześć! Dołańczam się do was dziewczynki! Mój rocznik 80 a dokładniej kwiecień a
            mój maluszek przyjdzie na świat prawdopodobnie na dzień ojca czyli 23 czerwca
            bo taki mam termin. Pozdrawiam gorąco!
            • juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 27.02.04, 21:45
              No tak, to ja napisałam z tymi znajomymi, bo tak jest... Nasze malenstwo bedzie
              najstarsze i na razie w ogóle sobie nie wyobrazam kto z moich przyjacioł
              skusiłby się na towarzysza zabaw dla naszegosmileInna sprawa, że połowa z nich
              nie ma nawet stałych partnerów, albo się wiecznie schodzą i rozchodzą a ja tez
              w sumie myslalam zawsze, że wyjdę za mąz po 30smile Ale nagle odnalazlam się z
              miloscią mojego zycia jak miałam 19 latbig_grin
              • driadea Re: To może 80' rocznik:-) ?? 28.02.04, 00:57
                Ja też z '80, z 21 marca smile
                Od 14 października jestem szczęśliwą mamą wspaniałej Glorii smile
                Buziaki dla oczekujących smile
              • omn3 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 28.02.04, 10:25
                smile)))Ja tez myslalam ze na wszystko przyjdzie czas ok 30.Zakochalam sie w swoim
                mezu jak mialam 18 lat,rok rozlaki potem dojechalam do niego na studia.Norbert
                jest starszy o 2 lata wiec skonczyl szybciej szkole.Mial wyjezdzac w poczatku
                marca do rodzinnego miasta do pracy(bo tam gdzie studiowalismy szukal ale nie
                bylo)a ja 28 lutego dowiedzialam sie ze jestem w cizysmile)))to musial byc znak,ze
                nie mozeby zyc osobno.Ja jeszcze posiedzialam na studiach,zaliczylam sesje
                (ekspresowo)i w maju juz bylismy razem.wiekszosc naszych znajomych juz ma
                stalych partnerow,ale nie chce miec dzieci(narazie oczywiscie).Ja sie strasznie
                ciesze ze tak potoczylo sie nasze zycie.Mamy wspanialego,kochanego urwisa i
                pragne teraz nastepnegosmile))Mocno was sciskamy.

A tu sa fotki mojego urwiska.
    • wiki80 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 28.02.04, 18:55
      czesc wszystkim mamusiom!
      spora grupka juz nas sie zebrala....
      ja mam terminn na 21 lipca a dzidzia byla jak najbardziej planowana.
      pozdr. sredecznie brzuszki i maluszki.
      trzymajcie sie ciplo!
      a to moje gg 4761611 chetnie z jakas mama poplotkuje o urokach ciazy.

• juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 01.03.04, 17:36
        O nasz wątek już zapomnianysad
        omn3- przeczytałam Twoją historię, fantastycznie się zakończyłasmile U mnie było
        troszkę inaczej, zakochaliśmy się okropnie w sobie mając 19 lat i po trzech
        miesiącach wzieliśmy ślub nie wiedząc za bardzo co potemsmile Byliśmy tacy
        szaleni... Nie wiedzieliśmy gdzie będziemy mieszkac co powie rodzina, ale
        liczylo się tylko by już byc razemsmile No ale na szczęscie wszyscy to
        zaakceptowali i jest git. No a teraz, po czterech latach mała wpadkasmile Ale
        bardzo miła niespodzianka, juz się nie możemy doczekać maleństwa. Pozdrawiam
        serdeczniesmile
        • juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 03.03.04, 11:33
          heja mamysmile co tam u Was nowego??
          • jula124 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 04.03.04, 10:48
            hey! ja też jestem z rocznika 80. mam termin na 3.05.04 pozdrawiam wszystkie
            rówiesniczki-jula i kubuś w brzuszku
    • mama_alusi1 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 04.03.04, 13:42
      HAJ mamuśki!!! Jestem z 80-tego rocznika i juz nie jestem ciężarówką, choć
      superowo było nią być.Jestem mamuśką 3,5 m-cznej Aluni.Jest urocza i urodziła
      się 13 listopada. FAjowo jest być mamą, juz się nie mogę doczekac następnego
      dzidziusia,choć teraz mam na głowie niestety pisanie pracy magisterskiej i
      spędza mi to sen z powiek...ale w ciązy mi się nie chciałi brać do roboty i mam
      teraz za to robotę i moja Alę musi zabierać na 4,5 godzin babcia bo inaczej nie
      dałabym rady.Trzymajcie kciuki żeby mi się udało obronić w terminie a ja Wam
      życzę jak najlżejszego porodu i co najwązniejsze zdrowych bobasów!!! BAsia
      pozdrawaim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka