juleg 26.02.04, 08:27 Widzę ,że wszystkie mamusie poszukują swoich roczników W takim razie ja szukam mam z fantastycznego rocznika 80' Mam nadzieję ,że nie jestem sama POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmiszka Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:25 hej! nie jesteś sama. Mamusią planuję zostać w kwietniu, także juz niedługo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikadw Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:28 czesc ja tez jestem z tego rocznika dokladnie z kwietnia a mamusia zostane w maju albo w czerwcu - to juz zalezy od dzidzi pozdrawiam, Monika+Brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
valkiria11 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:29 cześć ja jestem z rocznika 80i będę mamą pażdziernikowąmam nadzije,że wszystko będzie dobrze.jeżelio macie ochotepogadać to podaje numer gg 2936417.piszcie rocznik 80 Odpowiedz Link Zgłoś
carri Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:31 Czesc! Ja tez jestem z 80 i wg moich wyliczen bede mama w pazdzierniku! Wczoraj bylam u lekarza i moje malenstwo ma 2mm! Swoja droga to pocieszajace, ze jest nas wiecej, ktore w tym wieku beda mialy dzidzie Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:35 Czesc dziewczyny,ja jestem mama 16 miesiecznego Olivera.Urodzilama sie w maju 80.Mocno was pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:59 O jak nas duzo Ja jestem z sierpnia A moja fasoleczka ma dokladnie 3cm i termin na wrzesien. Podobno 24 lata to idealny wiek na pierwsze dziecko Pozdrawiam 80' Odpowiedz Link Zgłoś
joannasch Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 10:54 Ja tez '80 !!! Mija mi wlasnie 31 tydzien - termin mam na kwiecien czyli juz niedlugo!! Poza tym jestem z Warszawy, moze wiec ktoras z Was takze?? Czujemy sie dobrze, choc maluszek ( podobno synek ...) niesamowicie upodobal sobie moje i tak pokopane juz zeberka a ostatnio pecherzyk moczowy Przytylam juz jakies 15 kg i absolutnie sie tym nie martwie... Pozdrawiam WSZYSTKIE MAMUSIE te z rocznika 1930 takze Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 11:03 Jakoś z przerwami pisalam poprzedniego posta ,że aż mnie wyprzedziłaś Ja też wawa, witam Odpowiedz Link Zgłoś
carri Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 11:10 Ja tez w Wa-wy! Jak juz wszystkie urodzimy, to bedziemy musialy sie umowic na jakis wspolny spacerek Odpowiedz Link Zgłoś
maksyma Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 11:27 hej.ja jestem z grudnia 80.bobo ma przysc na swiat w sierpniu(ma teraz 12 cm). mieszkamy w Poznaniu-moze ktores z mam tez tu mieszka. pozdrawiam wszystkie mamy maksyma+16 tyg.bobo Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 14:38 Świetny pomysł z tym spacerkiem! Nie wiem jak jest u Was, ale z mojego rocznika ze znajomych i przyjaciół jeszcze nikt się nie śpieszy z wydawaniem na świat potomstwa jestem pierwsza i wszyscy są w szoku Więc fajny będzie spacerek z innymi "odważnymi" mamusiami Pozdrawiam poznań bardzo lubię to miasto i okolice, często bywalam tam kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.mama Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 14:44 Czesc!!! Ja też jestem z tego rocznika, mój mąż także więc jest nas jeszcze więcej )) Jestem w 38 tyg. więc to juz nie dlugo. Pozdrawiam wszystkie mamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 14:52 Witaj Jak wpisujemy też mężulków to Twój nie będzie osamotniony, mój też 80' , no i proszę jak nas dużo Odpowiedz Link Zgłoś
kredkam Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 16:41 ja tez z 80 )1.06.80, mój synek ma sie urodzić na dniach, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antresolka do maksymy 27.02.04, 16:29 hej, ja jestem z `81 i termin na 1 sierpnia i też z Poznania jakby co to podaje mój nr gg 2258871 pozdrawiam _________ czarownica+18 tyg gwiazdka Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: To może 80' rocznik:-) ?? 26.02.04, 15:44 to i ja sie dopisuje ! urodzilam sie 06.06.1980 ! dzidzius przyjdzie na swiat na przelomie maja i czerwca ! maja Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 27.02.04, 11:56 Witam nowe 80'- tki Czym się w ogóle zajmujecie dziewczyny?? Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 27.02.04, 12:39 Czesc.Ja jestem studentka(wlasnie wracam na studia po urlopie dziekanskim).A w ciazy i do teraz siedze w domku, prowadze dom i zajmuje sie Olisiem.W ciazy myslalam ze oszaleje,nudzilam sie strasznie.Mąz przychodzil po 18.00 a ja caly dzien sama z Olisiem w brzuszku.Jak Oliver sie urodzil to nie da sie nudzic--to demolka)))) Jedna z nas napisalam ze sa pierwszi wsrod znajomychu nas jest podobnie(te same roczniki oczywiscie),chociaz moja kolezanka co razem mieszkalysmy na studiach ma przesliczna coreczke Helenke))To jestesmy dwie,a reszta jeszcze nie mysli--niech zaluja)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
24kasia24 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 27.02.04, 16:37 Cześć! Dołańczam się do was dziewczynki! Mój rocznik 80 a dokładniej kwiecień a mój maluszek przyjdzie na świat prawdopodobnie na dzień ojca czyli 23 czerwca bo taki mam termin. Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 27.02.04, 21:45 No tak, to ja napisałam z tymi znajomymi, bo tak jest... Nasze malenstwo bedzie najstarsze i na razie w ogóle sobie nie wyobrazam kto z moich przyjacioł skusiłby się na towarzysza zabaw dla naszegoInna sprawa, że połowa z nich nie ma nawet stałych partnerów, albo się wiecznie schodzą i rozchodzą a ja tez w sumie myslalam zawsze, że wyjdę za mąz po 30 Ale nagle odnalazlam się z miloscią mojego zycia jak miałam 19 lat Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: To może 80' rocznik:-) ?? 28.02.04, 00:57 Ja też z '80, z 21 marca Od 14 października jestem szczęśliwą mamą wspaniałej Glorii Buziaki dla oczekujących Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 28.02.04, 10:25 )))Ja tez myslalam ze na wszystko przyjdzie czas ok 30.Zakochalam sie w swoim mezu jak mialam 18 lat,rok rozlaki potem dojechalam do niego na studia.Norbert jest starszy o 2 lata wiec skonczyl szybciej szkole.Mial wyjezdzac w poczatku marca do rodzinnego miasta do pracy(bo tam gdzie studiowalismy szukal ale nie bylo)a ja 28 lutego dowiedzialam sie ze jestem w cizy)))to musial byc znak,ze nie mozeby zyc osobno.Ja jeszcze posiedzialam na studiach,zaliczylam sesje (ekspresowo)i w maju juz bylismy razem.wiekszosc naszych znajomych juz ma stalych partnerow,ale nie chce miec dzieci(narazie oczywiscie).Ja sie strasznie ciesze ze tak potoczylo sie nasze zycie.Mamy wspanialego,kochanego urwisa i pragne teraz nastepnego))Mocno was sciskamy. A tu sa fotki mojego urwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki80 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 28.02.04, 18:55 czesc wszystkim mamusiom! spora grupka juz nas sie zebrala.... ja mam terminn na 21 lipca a dzidzia byla jak najbardziej planowana. pozdr. sredecznie brzuszki i maluszki. trzymajcie sie ciplo! a to moje gg 4761611 chetnie z jakas mama poplotkuje o urokach ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 01.03.04, 17:36 O nasz wątek już zapomniany omn3- przeczytałam Twoją historię, fantastycznie się zakończyła U mnie było troszkę inaczej, zakochaliśmy się okropnie w sobie mając 19 lat i po trzech miesiącach wzieliśmy ślub nie wiedząc za bardzo co potem Byliśmy tacy szaleni... Nie wiedzieliśmy gdzie będziemy mieszkac co powie rodzina, ale liczylo się tylko by już byc razem No ale na szczęscie wszyscy to zaakceptowali i jest git. No a teraz, po czterech latach mała wpadka Ale bardzo miła niespodzianka, juz się nie możemy doczekać maleństwa. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: To może 80' rocznik:-) ?? 03.03.04, 11:33 heja mamy co tam u Was nowego?? Odpowiedz Link Zgłoś
jula124 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 04.03.04, 10:48 hey! ja też jestem z rocznika 80. mam termin na 3.05.04 pozdrawiam wszystkie rówiesniczki-jula i kubuś w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
mama_alusi1 Re: To może 80' rocznik:-) ?? 04.03.04, 13:42 HAJ mamuśki!!! Jestem z 80-tego rocznika i juz nie jestem ciężarówką, choć superowo było nią być.Jestem mamuśką 3,5 m-cznej Aluni.Jest urocza i urodziła się 13 listopada. FAjowo jest być mamą, juz się nie mogę doczekac następnego dzidziusia,choć teraz mam na głowie niestety pisanie pracy magisterskiej i spędza mi to sen z powiek...ale w ciązy mi się nie chciałi brać do roboty i mam teraz za to robotę i moja Alę musi zabierać na 4,5 godzin babcia bo inaczej nie dałabym rady.Trzymajcie kciuki żeby mi się udało obronić w terminie a ja Wam życzę jak najlżejszego porodu i co najwązniejsze zdrowych bobasów!!! BAsia pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś