Dodaj do ulubionych

Wynik testu

06.12.10, 14:04
Witam wszystkie Panie.
Proszę Was o radę, bo sama nie wiem co mam o tym myśleć. Kochałam się z moim facetem w dni płodne(19,20,21 październik), lecz nie dochodził we mnie, teraz jeszcze nie dostałam okresu, a powinnam mieć około 3 dni temu, jakieś pierwsze oznaki ciąży mam, często kręci mi się w głowie, mam dziwny biały śluz, kucie w jajnikach, wzdęcia. Robiłam dziś test jakąś godzinę temu i wyszedł negatywny, słyszałam ze najlepiej robić testy rano, ale na tym było napisane że można robić o każdej porze dnia. Teraz nie wiem co myśleć, okresu dalej nie ma a reszta objaw jest dalej. Chce jutro rano powtórzyć test ale boje się rozczarowania że znów wyjdzie wynik negatywny, a chciałabym tego dziecka.
Bardzo proszę o radę.
Obserwuj wątek
    • justys2104 Re: Wynik testu 06.12.10, 14:12
      Przepraszam ale wpisałam miesiąc październik a chodziło mi o listopad.
    • gwen_s Re: Wynik testu 06.12.10, 14:28
      ja test robiłam w dniu spodziewanej @... po południu, i odrazu pozytywny....
      a skoro nie dochodził w Tobie to jak chcesz być w ciąży?
      • justys2104 Re: Wynik testu 06.12.10, 14:36
        Bo ciąży nie planowałam ale jak przez ostatnie dni byłam nastawiona na taką możliwość że może być to ciąża to teraz wiem że chcę dziecka i jestem na to gotowa. Wiem że jeśli teraz nic nie wyjdzie to będę się starać o dziecko.
        • karollaa855 Re: Wynik testu 06.12.10, 14:49
          Najprosciej to za bardzo sie nie starac, bo to czesto daje odwrotne efekty. Tylko troszku wkladu, wlacznie z dojsciem tam gdzie sie powinno jednak sie przyda.smile)
    • ele-eza Re: Wynik testu 06.12.10, 16:10
      Ze mną było podobnie, ciąży nie planowałam, ale gdy okazało się, że jest to mimo, że byłam w szoku trochę i martwiłam się bo praca itd., to jednak już od pierwszej chwili tego bym nie cofnęła, widocznie my kobiety tak mamy już z instynktem macierzyńskim, że sam się odzywa mimo że nie planowało się dzieckasmile mąż też cieszył się za nas dwoje od pierwszego momentusmile objawy mogą wyglądać na ciążę, ale wcale nie muszą. Testy się podobno mylą czasem, ale ja zrobiłam pierwszy w dniu spodziewanej miesiączki po południu, bo kupiłam wracając z parcy i wyszedł wyraźny od razu, zaraz potem kupiłam i zrobiłam drugi i wyszedł bledszy (może dlatego, że innej firmy), ale jednak pozytywny także. Istotne jest też to czy czasem okres i się spóźniał, bo mi np nigdy i dlatego w dniu kiedy powinien wystąpić wiedziałam, że coś jest nie tak, co stało się podstawą do kupienia owego testusmile Najlepiej iść do lekarza i dowiedzieć się co jest grane jeśli nadal nie masz okresu, a jeśli twierdzisz, że będziesz się starać o dziecko, nawet gdy nie jesteś w ciąży, to konsultacja z ginekologiem też pewnie się przydasmile a co do tego, że Twój facet nie doszedł w Tobie, to podobno może prowadzić do zapłodnienia tak czy tak, bo plemniki wcześniej już wydzielają się ze śluzem, a poza tym może dojść do niekontrolowanego wytrysku, którego mężczyzna nawewt nie odczuwa jako wytrysk. Ale to podobno, bo nie spotkałam się z tymsmile życzę powodzenia i upragnionej ciążysmile pozdrawiam
      Twoje
      • justys2104 Re: Wynik testu 06.12.10, 22:04
        Nigdy wcześniej nie miałam problemu ze spóźniającym się okresem, chyba że przy antybiotykach ale w ostatnich miesiącach żadnych nie brałam.
    • mozyna Re: Wynik testu 06.12.10, 22:17
      justys2104 napisała:
      Kochałam się z moim fa
      > cetem w dni płodne(19,20,21 październik), lecz nie dochodził we mnie

Bez takich intymnych szczegolow prosze! smile

Bardzo proszę o radę.

A co tu radzic?
      Powtorz test, albo czekaj na okres. Nic zrobic nie mozemy smile

• justys2104 Re: Wynik testu 06.12.10, 22:20
        a właśnie że z takim szczegółami bo moim zdaniem są bardzo istotne, no ale cóż to prawda że jednak jeszcze dla wielu polek temat sexu to temat tabu wink
        • dorotek27 Re: Wynik testu 07.12.10, 07:57
          a jak niby miała napisać??myślałam, że mówienie o tym, że się uprawia sex gdy jest się w związku nikogo nie gorszy...szczegóły byłyby gdyby opowiadała w jakiej pozycji itd no ale nieistotne bo się wszyscy zgorszymy wink
          a do autorki to, że nigdy nie spóźniał Ci się okres to nie znaczy, że teraz jesteś w ciąży. Twój organizm to tylko organizm mógł zareagować na stres, przeziębienie, itd.
          Biały śluż, wzdęcia to moje objawy przed @
          jeśli przez kolejne kilka dni nie pojawi się @ i test krwi nie wykaże ciąży koniecznie idź do lekarza
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka