mita7 03.08.05, 19:54 Bardzo podobają mi się te wózki Czy słyszałyście może gdzie można je kupić troszkę taniej? Słyszałam że kiedyś w szkołach rodzenia były prezentacje tej firmy i dawali wtedy gratisowe śpiworki i jakies zniżki. Spotkałyście się z czymś takim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hannah.arendt Re: wózki Emmaljunga - zniżki 03.08.05, 21:30 kupiłam Emmaljungę Smart (kolor Wimbledon) za 1600 zł - w komplecie jest stelaż, gondola, spacerówka, torba, a wniej podkładka do przewijania, osłona od deszczu, ocieplacz do spacerówki (ale można go chyba też używac zimą w gondoli) i przykrycie gondoli. Wózek kupiłam w W-wie, w sklepie na Al. Solidarności (mały sklep między kinem Femina a Placem Bankowym, idąc w kierunku Bankowego - po prawej stronie. Wpisz Emmaljunga w www.google.pl - wyskoczą strony sklepów, gdzie można je kupić. Dziewczyny pisały na forum, że gdzies były po 1490 zł, ale nie pamietam gdzie. Pzdr, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 :)))) 23.08.05, 19:06 Ja też kupiłam dokładnie ten sam model w tym samym sklepie)) Nawet kolor ten sam W sklepach internetowych można je dostać po około 1550, ale to praktycznie żadna różnica, zwłaszcza jeśli się doliczy koszty przesyłki. Na allegro są wózki Emmaljunga, używane i nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
emiri Re: wózki Emmaljunga - zniżki 03.08.05, 21:48 www.wozkidzieciece.pl/index.php?d1=9&d2=619&d3=195&d4=- 1&id=1635&p=0&x=0&p1=0&p2=0&session=cseefWeA&k=0&dd=0&pp=0 moze wlasnie przez sklep internetowy bedzie troche taniej i w promocji z gratisami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: wózki Emmaljunga - zniżki 04.08.05, 08:22 widziałam Emmalijungę Smart w Maluchu na Fieldorfa w W-wie za 1460 czy coś takiego. Chodziłam tydzień po całej Warszawie w zeszłym tygodniu za tymi wózkami i tam były najtańsze. proponuję zadzwonić do sklepu i dowiedzieć się czy to jeszcze aktualna cena. Jutro mogę podać Ci nr tel. Dziś nie mam przy sobie w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
uleska Re: wózki Emmaljunga - zniżki 04.08.05, 11:33 Najtańsze są rzeczywiście na Fieldorfa 10, bo kosztują 1487zł. Ale cenny innych rzeczy w tym sklepie nie są atrakcyjne, np. Łóżeczko Gracco Electra kosztuje 590zł, a ja kupiłam za 520zł. Na ul. Dzwigowej są też te emmaljunki po 1520zł przy płatnosci gotówką. Odpowiedz Link Zgłoś
uleska Re: wózki Emmaljunga - zniżki 22.08.05, 11:40 Właśnie wczoraj w Świecie Dziecka na Towarowej dowiedziałam się, że za dwa tygodnie wchodzi nowa kolorystyka emmaljungi smart. Można sobie obejrzeć na stronie producenta www.emmaljunga.co.uk/product.asp?bvid=1&artnr=10607. jedyna niewiadoma to cena tych wózków, jak na razie nie wiadomo czy sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: wózki Emmaljunga - zniżki 22.08.05, 11:52 Kupiłam emmaljunge smart za 1490 na fieldorfa z wszystkimi bajerami( śpiworem , folią itp). Ale- może zadzwoń tak i zapytaj się o nowe ceny wózków- może niczym się nie różnią, a wybór kolorystyki będzie większy. Zawsze też trzeba pamiętać, że im wcześniej kupujesz wózek na tym krócej wystarcza gwarancja. Niby przy emmaljundze nie ma raczej tego problemu bo sie nie psuje. Ale- różnie bywa- zawsze lepiej zostawić sobie furtkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka27 Re: wózki Emmaljunga - zniżki 23.08.05, 18:54 Ja tez kupilam na Fieldorfa, bo faktycznie tam bylo najtaniej w Wawie. Juz sie wkurzylam ze weszly nowe kolory, ale po obejrzeniu zostaję przy swoim Kensingtonie amwaw - czyli folia przeciwdeszczowa jest w komplecie bo nie pamietam ? Tzn my nie kupilismy jeszcze , ale zamowilismy i dalismy zaliczke, bo nawet nie mamy gdzie trzymac teraz tego kolosa . Ciekawe wiec od kiedy bedzie liczyla sie gwarancja? Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: wózki Emmaljunga - zniżki 23.08.05, 19:06 My już kupiliśmy Gwarancja pewnie będzie Wam się liczyła od dnia zakupu, a nie wpłacenia zaliczki. My w gwarancji mamy wpisaną datę zakupu. No i w ten sposób sami sobie zrobiliśmy kuku Wy byliście od nas bardziej pomysłowi. Folia jest jak najbardziej, jest też oczywiście śpiworek. Tylko...Musimy dokupić jeszcze parasolkę. Emaljungi kosztuje powyżej 100zł(!), więc kupujemy jakiegoś no-name- a za 30zł, rączka tylko musi być taka, żeby objęła rurkę( średnicy 2 cm). Tak mi się przypomniało, że może przydać się Wam ta informacja Poza tym...no.. cudny ten wózek, cudny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka27 Re: wózki Emmaljunga - zniżki 25.08.05, 09:47 Pomyslowi bylismy przez przypadek swoją drogą slyszalam ze parasolki emmaljungi nie sprawdzają sie za bardzo i tez bede szukac no name, ale to dopiero na wiosnę Kupujecie adaptory i fotelik wpinany czy raczej nie bedziecie korzysac z tej opcji? jestem na etapie szukania za i przeciw, bo mamy oferte skorzystania z fotelika znajomych dobrej firmy, ale nie pasuje do stelaza i nie wiem czy warto wydawac kase... Odpowiedz Link Zgłoś
malajkap Re: wózki Emmaljunga - zniżki 25.08.05, 22:51 Ja zamówiłam sobie Smarta w Maluchu (bo tam najtaniej )z fotelikiem Cabrio i łącznikiem, dlatego że fotelik Cabrio jest chyba najlepszym w swojej klasie jeśli chodzi o komfort dla dziecka i także (pewnie) najbezpieczniejszy. Już od pewnego czasu zwracam uwagę na dzieci w tych fotelikach i w każdym oprócz cabrio dzidzius jest jakis przygięty, "zgnieciony" a w Cabrio widać że jest bardzo wygodnie. Foteliki na stelażach to super rozwiązanie bo jak gdzieś sobie jadę to nie potzrebuje zabierać całego wózka tylko stelazyk, no i fotelik. Moja szwagierka ma trzy miesięcznego Marcinka i bardzo często z tego rozwiązania korzyta sobie chwali, więc ja idę jej torem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: wózki Emmaljunga - zniżki 25.08.05, 23:16 My kupiliśmy Maxi cosi cabrio przedwczoraj i oczywiście zapomnieliśmy o adaptorze Natomiast jeżeli chodzi o kupowanie specjalnie po to, żeby pasowało do wózka, jeżeli jest możliwość kupienia innego taniej..Aż tak przydatne to nie jestW sumie- fotelik przydaje się w samochodzie i na zakupach( a na zakupach kładziesz na wózku, stelaż jest niepotrzebny). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś