katlin25 11.12.05, 20:30 Dziewczyny nie wiem czy się strułam czy to grypa, gorączki nie mam,ale od wczoraj wieczora mam biegunkę. Do tego doszły jeszcze hemoroidy ,co w połączeniu boli i piecze. Co na to wziąść? Boję się o maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniquev Re: biegunka :( 11.12.05, 22:22 witaj katlin... a w ktorym to jestes miesiacu....bo widzisz szkoly rodzenia ucza ze jezeli pod koniec ciazy sa biegunki to porod tuz tuz...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katlin25 Re: biegunka :( 12.12.05, 00:28 Jestem w 33 tygodniu .Mam nazdieję,że to jeszcze nie koniec Odpowiedz Link Zgłoś
terry30 Re: biegunka :( 12.12.05, 08:43 trzeba pic wode niegazowana w zaleznosci ile jest stolcow (3-4 litry)wazne zeby sie nie odwodnic! mozna wziac enterol 2-3xdziennie doustnie, jezeli biegunka bardzo uporczywa mozna wegiel po kazdym wyproznieniu az do ustapienia, ale potem dla odmiany moze byc zaparcie.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: biegunka :( 12.12.05, 08:59 nie martw się, miałam w ciąży bardzo często biegunki, a zero zaparć zjedz sobie ryż z ugotowaną marchewką spytaj w aptece, czy można jeść węgiel /nie pamiętam/ pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hanejek Re: biegunka :( 12.12.05, 13:48 hej, ja mialam okropna biegunke jakos w 32 tc i to wywolalo u mnie dosc silne skurcze. na szczescie nic sie zlego nie stalo, bo i tak bylam na cordafenie i no-spie, ale uwazaj, bo ruchy jelitek moga pobudzic macice. bralam wegiel i nifuroksazyd. poza tym pilam duzo, ale wody nie moglam, bo bardziej mnie gonilo - raczej slaba herbate zielona, albo miete, albo melise. poza tym scisla dieta. pozdrawiam i nic sie nie martw!! Odpowiedz Link Zgłoś