Dodaj do ulubionych

Odpiszcie!!!

07.01.06, 19:38
Hej od 3 dni pobolewa mnie brzuch tak jak na @, ale nie dostałam jeszcze i
bardzo sie z tego powodu cieszę.10 dni temu robiłam test ale wyszedł negatywny
i boje sie znowu zrobic test bo nie chce znowu widzieć tylko 1
kreseczki.Piersi mnie bolą tak samo jak na @ i nie mam bardziej brązowszych
sudków.prosze jakie mogą byc jeszcze objawy bardzo wczesnej ciąży.
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • nikusia221 Re: Odpiszcie!!! 07.01.06, 19:46
      U mnie głównym objawem była duża sennośc najczęściej po południu(oprócz braku okresu), i poranne zawroty głowy. A czułam się tak już w kilka dni po terminie spodziewanej miesiączki.
    • veri26 Re: Odpiszcie!!! 07.01.06, 19:52
      U mnie tez ciaza objawila sie dużą sennością. Glowa sama opadala mi na biurko
      jak siedzialam przy komputerze. Nigdy wczesniej nic takiego mi sie nie zdarzalo.
      Bylam bardzo slaba. Wydawalo mi sie ze jestem przemeczona. Tez mialam wrazenie
      ze @ sie zbliza ale nie pojawila sie.

Życze szczescia
      • beata006 Re: Odpiszcie!!! 07.01.06, 20:40
        Veri,
        a jak wczesnie zaczelas byc senna?
        Ja od 3 dni chodze nieprzytomna, rano nie moge sie wybudzic, wczesniej nigdy
        tak nie bylo, ale rownie dobrze przyczyna moze lezec w czyms kompletnie
        innym... tez od 3 dni mam uczucie, jakby mi puchlo wszystko w podbrzuszu,
        leciutkie klucie i uczucie ciągnięcia (to nie owulacja - ta byla tydzien temu -
        i jesli nam sie udalo, to wlasnie wtedy).
        Tyle, ze to troche by bylo duuuzo za wczesnie chyba na jakiekolwiek objawy...
        Dziewczyny, ktorego dnia mialyscie *pierwsze* objawy?
        • betunia80 Re: Odpiszcie!!! 07.01.06, 20:44
          Ja juz przed spodziewana miesiaczka mialam objawy - uczucie jakbym co chwilke
          dostawala okres(biegalam do kibelka co chwilka) , no i mialam dziwne uczucie
          jakym byla lekko otwarta. No i 34tc smile
          • ainna79 Re: Odpiszcie!!! 07.01.06, 20:49
            Hm...ja na prawdę poczułam coś już w nocy i dzień po "szcześliwej instalacji".
            Kręcilo mi się bardzo w głowie ale tak jakośc inaczej (nie potrafie tego
            wyjaśnić, niestety). A po za ty, bardoz bolały mnie piersi i była (i nadal
            jestem) bardzo słaba i senna. czułam się tak ja w zatruciu połączonym z grypą.
            No i miałam podwyższoną temperaturę. Pozdrawiam.
            • beata006 Re: Odpiszcie!!! 07.01.06, 20:57
              Fajne okreslenie: instalacjawink).Musze zapamietac.

No i fajnie znac tak swoj organizm, zeby wiedziec juz w dzien posmile.
              dzieki i pozdrawiam, beata
          • beata006 Re: Odpiszcie!!! 07.01.06, 20:54
            Dziekismile

A no to w takim razie u mnie zdecydowanie za wczesnie - do @ jeszcze jakies 6-7
            dnisad. Do kibelka zawsze latam co chwila, tutaj bez zmianwink.
            Moja mama ostatnio powiedziala, ze o tym, ze jest w ciazy wiedziala juz 3 dni
            po owulacji. Nie bylam planowanawink wiec raczej nie sadze, zeby sobie wmawiala,
            tak jak ja to teraz robie - po prostu wiedziala, ze cos nie takwink). Mowi, ze
            miala niesamowite uczucie "suchosci" (zero sluzu),i ciągnięcia w podbrzuszu...

No nic, bede musiala sie uzbroic w cierpliwosc.
            pozdrawiam cieplosmile
    • madzia1252 Re: Odpiszcie!!! 07.01.06, 21:41
      Objawy wczesnej ciążybig_grinOmYŚLNE-nudności, poranne wymioty, zmiany łaknienia,
      częste oddawanie moczu, zaparcia;PRAWDOPODOBNE-zmiany w narządzch-zatrzymanie
      miesiączki, powiększenie i rozpulchnienie macicy(badanie gin.)powiększenie i
      napięcie sutków, przebarwienia niektórych okolic skóry np. ciemne brodawki, no
      i PEWNE OBJAWY- wczesna ciąża- badanie USG, zaawansowana - wysłuchanie tętna
      dziecka, wyczuwanie ruchów.Pozdrawiam!
    • marabr Re: Odpiszcie!!! 07.01.06, 21:51
      Ja nie miałam żadnych objawów.NIe byłam senna,nie wymiotowałam nie miałam zachcianek.Dowiedziałam się po mmiesiącu jak zaczęłam krwawić z powodu wysiłku fizycznego.Mało nie poroniłam.Za miesiac rodzę i ani razu nie wymiotowałam.
      • madzia1252 Re: Odpiszcie!!! 07.01.06, 22:09
        Odczucia, objawy i reakcje są INDYWIDUALNE dla każdej kobiety.!
    • dziubekl Re: Odpiszcie!!! 08.01.06, 10:08

ja jestem w 9tc i jak dotad zadne objawy mi nie dokuczaja. mam wieksze piersi i
      tyle. zrob test. gdybym nie zrobila testu i nie zaiteresowala sie brakiem @ to
      nie wiedzialabym ze jestem w ciazy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka